Der måtte to gange forlænget spilletid til i kvartfinalen i landspokalturneringen mellem GOG og KIF Kolding København

Akutaaneq Kreutzmann forsøger at stoppe svenske Kim Andersson
De første 30 minutter er spillet men tremeterkastet skal tages
Minik Dahl Høegh med målmandstrøje på
Som altid grønlandsk opbakning til GOG
De første 30 minutter er spillet men tremeterkastet skal tages Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh med målmandstrøje på Knud Fl. LarsenSom altid grønlandsk opbakning til GOG Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med endnu en scoring Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann forsøger at stoppe svenske Kim Andersson Knud Fl. LarsenDe første 30 minutter er spillet men tremeterkastet skal tages Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh med målmandstrøje på Knud Fl. LarsenSom altid grønlandsk opbakning til GOG Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med endnu en scoring Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann forsøger at stoppe svenske Kim Andersson Knud Fl. LarsenDe første 30 minutter er spillet men tremeterkastet skal tages Knud Fl. Larsen

Det stjernespækkede KIF Kolding København hold med de store profiler var kørt til GOG Arena for at hente endnu en sikker sejr. KIF Kolding København fører Håndboldligaen. I Champions League er holdet også ubesejret. Har spillet uafgjort mod mægtige FC Barcelona og vundet med 14 mål over Flensburg-Handewitt.

- Selvfølgelig har vi mulighede, sagde cheftræner Jakob Larsen i interviews til både aviser, radio og til de spisende sponsorer før kampen. Han fik ret, og de 1778 tilskuere fik fuld valuta for pengene.

Se billeder: Miniks goalshow hjalp intet i nyt nederlag

To gange omkamp
Først de normale to gange 30 minutter. Uafgjort 27-27. Omkamp to gange fem minutter. Uafgjort igen.

Der skulle findes en vinder så spillere, trænere og publikum måtte i gang med endnu en omkamp og igen to gange fem minutter. Der står 35-35 med ganske få sekunder tilbage af kampen. GOG har i et hurtigt opløb mulighed for at afgøre kampen. Desværre bolden bliver mistet, og i stedet kommer KIF Kolding København i angreb og får i det sidste sekund tilkendt et straffekast. Mål!

KIF Kolding København vinder 35-36 og er videre i pokalturneringen.

Se billeder: GOG tabte atter

Læs: Se billeder: Minik og GOG snublede igen

Flotte grønlandske præstationer
Både Minik Dahl Høeg og Akutaaneq Kreutzmann spillede op til deres allerbedste. Der blev skudt. Der var lækre afleveringer, og der var et fantastisk engagement i samtlige 80 minutter. Minik Dahl Høegh scorede hele 11 mål og Akutaaneq Kreutzmann fem. .

Fyns store avis Fyens Stiftstidende kalder i dagens udgave Minik Dahl Høeghs præstation for verdensklasse.

- Jeg elsker de her tætte og hårde kampe, hvor der bliver kæmpet i samtlige minutter. Det er håndbold, når det er bedst var Akutaaneqs kommentar til Sermitsiaq.AG.

Cheftræner Jakob Larsen kunne trods den flotte præstation ikke lade være med at ærgre sig lidt.

- Vi var så tæt på. Vi kunne have afgjort det i kampens døende sekunder. De er gode, det vidste vi. Så alt i alt synes jeg, at denne kamp har to vindere.