Billeder: Miniks goalshow hjalp intet i nyt nederlag

Med 10 mål var Minik Dahl Høegh GOGs bedste i onsdagens opgør i Skjern

Minik Dahl Høegh med endnu en scoring
En rigtig mandfolkedyst
Jakob Larsen tilfreds med spillet i 1. halvleg
En rigtig mandfolkedyst Knud Fl. LarsenJakob Larsen tilfreds med spillet i 1. halvleg Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh med endnu en scoring Knud Fl. LarsenEn rigtig mandfolkedyst Knud Fl. LarsenJakob Larsen tilfreds med spillet i 1. halvleg Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh med endnu en scoring Knud Fl. LarsenEn rigtig mandfolkedyst Knud Fl. Larsen

Efter fire nederlag på stribe var det et meget tændt og meget fokuseret mandskab, som træner Jakob Larsen sendte på banen i Skjern Fritids- og Kulturcenter. En forfærdelig 1. halvleg i sidste kamp mod Mors-Thy skulle revancheres. I træningen op til kampen i Skjern var der blevet talt med store bogstaver.

- Man kommer ingen vegne, hvis man ikke tackler igennem. På det her niveau spiller vi ikke med, at det er synd for nogen, og jeg vil i Skjern se et hold, som med alle midler og de rigtige attituder kæmper for en sejr, var noget af det, som Jakob Larsen i en stor opsat artikel sagde til Fyens Stiftstidende dagen før kampen og som spillerne havde hørt på flere gange til træningen.

Se billeder: GOG tabte atter

Læs: Se billeder: Minik og GOG snublede igen

Det så rigtig fint ud i det meste af 1. halvleg. GOG scorede tre mål i løbet af de første fem minutter. Især var Minik Dahl Høegh flyvende, og da han med sin fjerde scoring bragte GOG foran 7-8 så det rigtig lovende ud. De to hold fulgtes af. 9-9, 11-11 og 12-12 inden Skjern før pausefløjtet bragte sig foran med et enkelt mål 13-12.

Halvdelen af GOGs 12 mål altså seks var banket ind af Minik Dahl Høegh. Træner Jakob Larsen kunne pludselig smile igen, og GOG-spillerne gik til pause med en forventning om, at der var en god mulighed for at få to vitale point med hjem til Fyn.

2. halvleg
Skjern-spillerne med de to danske landsholdsspillere Kasper Søndergaard og Henrik Mølgaard i spidsen havde dog også fået talt sammen i pausen. Fra 2. halvlegs begyndelse viste de, hvorfor de nok igen i denne sæson kommer til at spille med helt i toppen af Håndboldligaen.

GOG-spillerne skulle pludselig kæmpe mere for hver eneste scoring end tilfældet var i 1. halvleg og langsomt men sikkert øgede Skjern føringen. Det blev 19-13, 23-18 og med 10 minutter igen 27-19 og kampen var afgjort. Minik Dahl Høegh scorede fire mål heraf to på straffekast i 2. halvleg og kom altså op på hele 10 mål i kampen.

Efter kampen blev Minik Dahl Høegh udtaget til dopingkontrol. Prøverne var negative.