dansk håndbold

Se billeder: Minik og GOG snublede igen

Torsdag aften løb GOG ind i det tredje nederlag på stribe

Minik Dahl Høegh og GOG i knæ
En bekymret Jakob Larsen følger kampen sammen med de to målmænd Søren Haagen og Frank Mikkelsen
385 ekstra siddepladser på den nye tribune
Mike Jensen i GOG-målet
385 ekstra siddepladser på den nye tribune Knud Fl. LarsenMike Jensen i GOG-målet Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh og GOG i knæ Knud Fl. LarsenEn bekymret Jakob Larsen følger kampen sammen med de to målmænd Søren Haagen og Frank Mikkelsen Knud Fl. Larsen385 ekstra siddepladser på den nye tribune Knud Fl. LarsenMike Jensen i GOG-målet Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh og GOG i knæ Knud Fl. LarsenEn bekymret Jakob Larsen følger kampen sammen med de to målmænd Søren Haagen og Frank Mikkelsen Knud Fl. Larsen

Efter eventyret i sidste sæson med en sjetteplads i ligaen, deltagelse i Final4 og så tæt på en semifinaleplads som overhovedet muligt er det i den nye sæson blevet barsk hverdag for det fynske håndboldflagskib.

På 12 dage er det blevet til tre nederlag. Først til Sønderjyske, så til Aalborg og endelig torsdag aften blev holdet løbet over ende af Team Tvis Holstebro, som kunne køre hjem med en meget sikker 18-26-sejr i bagagen.

Der var ellers dækket op til fest i GOG Arena. Den nye flotte tribune med næsten 400 ekstra siddepladser blev taget i brug. TV3 Sport sendte kampen direkte i TV, og som altid var der en fantastisk opbakning til Jakob Larsens tropper fra de mange tilskuere. Denne aften helt nøjagtigt 1627.

Hjemmeholdet GOG kom under pres fra kampens begyndelse. Scorede kun tre mål i de første 12 minutter og så er det svært at vinde håndboldkampe. Team Tvis Holstebro sad solidt på kampen og holdet kunne efter 4-10 midt i halvlegen gå til pause med en sikker 9-14 føring.

Problemerne fortsatte i 2. halvleg
I 2. halvleg fortsatte GOGs problemer. I de første 18 minutter blev det kun til tre mål. Stille og roligt udbyggede Team Tvis Holstebro føringen til 12-21 og endte med at vinde kampen 18-26.

GOG har i sommerpausen sagt farvel til to store profiler. Islandske Snorri Gudjonsson er rejst til fransk håndbold, og målmand Kevin Møller spiller nu i tyske Flensburg-Handewitt. De var begge savnet.

Hverken Minik Dahl Høegh eller Akutaaneq Kreutzmann kom på måltavlen.

Ramt på selvtilliden
Cheftræner Jakob Larsen prøvede i løbet af kampen mange forskellige opstillinger uden den store succes. Team Tvis Holstebro havde læst på lektien. Spillede klogt og neutraliserede i store dele af kampen GOGs skytter og ikke mindst GOGs normalt farlige og effektive kontraspil. Og i målet hos jyderne brillerede Rasmus Lind med et utal af flotte redninger og blev kampens store oplevelse. Efter kampen var det en alvorlig Jakob Larsen, som til Sermitsiaq.AG blandt andet sagde:

- Vi er desværre alvorlig ramt på selvtilliden. Vi laver et utal af fejl. Vi brænder oplagte muligheder og mange ting, som tidligere næsten kørte af sig selv er pludselig blevet vanskelige. Vi tager nu konsekvensen af det og skal til at arbejde mere med den mentalcoach, som er tilknyttet holdet. Jeg har med stor succes tidligere benyttet en coach både i HC Odense og også tidligere i GOG. Vi kommer til at arbejde med nogle meget simple øvelser. Vi skal op på den berømte hest igen og vinde nogle kampe, så det igen bliver sjovt at spille håndbold.

GOG ligger efter nederlaget til Team Tvis Holstebro som nummer 10 i håndboldligaen med fire point efter de første seks kampe. GOG har nu godt en uge til at komme op i gear igen inden Mors-Thy Håndbold lørdag 4. oktober kommer på besøg i GOG Arena.