dansk håndbold

Se billeder: Minik Dahl Høegh igen topscorer

10 flotte mål bankede Minik Dahl Høegh ind tirsdag aften i Gigantium i Aalborg

Minik Dahl Høegh med endnu en afslutning Knud Fl. LarsenKampens to topscorere begge med 10 mål Aalborg Håndbolds Emil Berggren med nummer 29 og Minik Dahl Høegh Knud Fl.LarsenJakob Larsen og Minik Dahl Høegh forsøger at få styr på taktikken. Med overtrækstrøje Akutaaneq Kreutzmann Knud Fl. LarsenDer var rødt på tilskuerpladserne i Gigantium i Aalborg Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh og Lasse Kronborg i GOGs forsvar Knud Fl. Larsen

Desværre for Minik Dahl Høegh og det øvrige GOG mandskab var det ikke nok. Aalborg Håndbold vandt det vigtige opgør om slutspilspladserne i Håndboldligaen med 31-28.

GOGs ellers flotte stime med fire sejre i træk i Håndboldligaen er blevet brudt med nu to nederlag. Først i lørdags hjemme mod Skjern Håndbold og tirsdag aften i det imponerende Gigantium i overværelse af ikke mindre end 4129 tilskuere, hvor fynboerne efter en katastrofal 1. halvleg måtte konstatere, at Aalborg Håndbold vandt klubbens første sejr i 2016.

Læs: Se billeder: Minik Dahl Høegh topscorer i GOG-nederlag

Skidt fra start
GOG begyndte kampen med Akutaaneq Kreutzmann på banen og med Minik Dahl Høegh på bænken. Efter små fem minutter blev rollerne byttet om. Minik Dahl Høegh kom på banen.

Træner Jakob Larsen måtte allerede efter 13 minutter tage sin anden timeout. Desværre uden den store effekt. Det så ud som om, den tre timers lange bustur havde mærket spillerne.

Aalborg Håndbold straffede GOGs problemer i forsvaret og kunne gå til pause med en sikker føring på hele 19-12. De to skadede forsvarsspiller anføreren Lars Hald og Frederik Clausen var savnet på en dag, hvor GOGs to målmænd Espen Christensen og Frank Mikkelsen i perioder også fik det svært, når Aalborg Håndbolds skytter ikke blev tacklet af.

Læs: Se billeder: GOG varmede op til Final4

Bedre i 2. halvleg
Det er altid svært at være så meget bagefter. Der blev forsøgt mange ting. Minik Dahl Høegh var i perioder en hel enmandshær og scorede mål på stribe. I kampens slutfase blev der pludselig spænding om udfaldet. Med to minutter tilbage reducerede Minik Dahl Høegh til 29-27.

Som i opgøret i lørdags mod Skjern blev det igen kun lige ved og næsten. Aalborg Håndbold gjorde arbejdet færdigt og vandt med tre mål 31-28. Minik Dahl Høegh kæmpede og kæmpede. Var GOGs bedste og scorede 10 mål. Det samme gjorde kampens anden store profil Aalborg Håndbolds Emil Berggren.

Se billeder: Ny sejr til GOG

Gigantium
Gigantium Arena er som navnet antyder gigantisk. Det store og flotte anlæg rummer ud over den store arena med plads til mere end 4000 tilskuere både svømmehal og hjemmebanen for ishockeyholdet Aalborg Pirates.

Se billeder: GOG tabte finalen i pokalturneringen

Minik: Jeg ville vinde
Minik Dahl Høegh kunne efter kampen ikke rigtig glæde sig over sin egen succes. Nederlaget var tungt.

- Jeg ville rigtig gerne havde vundet den her kamp. Aalborg Håndbold har altid haft overtaget og det har de desværre stadigvæk. Vi kommer aldrig rigtig over vores dårlige start, var noget af det, som Minik Dahl Høegh sagde til os umiddelbart efter kampen.

Se billeder: GOG i Final4-finale

Sæson for kontraktforhandlinger
Der er fuld gang i de forskellige klubbers bestræbelser for at få et så stærkt hold som overhovedet muligt til den kommende sæson. Spillernes agenter og spillerne selv forhandler.

Det handler om mange forskellige ting og selvfølgelig om økonomi. Klubberne har et budget, der skal holdes og spillerne vil selvfølgelig gerne have så gode betingelser som overhovedet muligt. Akutaaneq Kreutzmann forlader GOG efter sæsonen. Både træner Jakob Larsen og Minik Dahl Høegh har kontraktudløb.

- Vi har snakket lidt. Klubben og jeg, men der er overhovedet intet på plads fortæller Minik Dahl Høegh.

Minik Dahl Høegh fik dog i Aalborg gjort rigtig fin reklame for sig selv med en meget flot præstation. GOGs bedst mand med 10 meget vigtige scoringer, flotte afleveringer og en fantastisk gejst i begge ender af banen blev det til.

GOG har meldt ud, at navnet på, hvem der skal være træner vil blive meldt ud tirsdag 1. marts på et møde med sponsorerne.