håndbold

Se billeder: Minik Dahl Høegh topscorer i GOG-nederlag

Efter et flot comeback måtte GOG til sidst overgive sig, og så vandt Skjern 27-24 i GOG Arena

Minik Dahl Høegh i aktion
Minik Dahl Høegh på vej med endnu en scoring
Akutaaneq Kreutzmann forsøger at komme på skudhold
Skjerns forsvar er på plads
Jakob Larsen havde en travl eftermiddag
De to topscorere: Minik Dahl Høegh med fem mål og Kasper Søndergaard med ni mål bliver interviewet til TV2 efter kampen
Skjerns forsvar er på plads Knud Fl. Larsen Jakob Larsen havde en travl eftermiddag Knud Fl. LarsenDe to topscorere: Minik Dahl Høegh med fem mål og Kasper Søndergaard med ni mål bliver interviewet til TV2 efter kampen Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i aktion Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med endnu en scoring Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann forsøger at komme på skudhold Knud Fl. LarsenSkjerns forsvar er på plads Knud Fl. Larsen Jakob Larsen havde en travl eftermiddag Knud Fl. LarsenDe to topscorere: Minik Dahl Høegh med fem mål og Kasper Søndergaard med ni mål bliver interviewet til TV2 efter kampen Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i aktion Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med endnu en scoring Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann forsøger at komme på skudhold Knud Fl. Larsen

GOG optrådte for første gang i 2016 på hjemmebane. 1.738 forventningsfulde tilskuere var på plads, da kampens to dommere fløjtede opgøret i gang.

Det var de mange hjemme i stuerne foran fjernsynet også. Der var forventninger om et spændende og intenst opgør mellem Håndboldligaens nummer tre, Skjern Håndbold, og nummer fem, GOG.

Et udtal af fejl
De mange tilskuere fik en i perioder meget spændende kamp at se.

De fik set to tophold med ekstraordinært mange fejl. GOG var de største syndere med 15. Heldigvis fik tilskuerne også set mange flotte detaljer. Et hav af brændte chancer. Skud på træværket og måske værst af alt, så fik de set, at GOGs normalt så frygtede kontraspil aldrig rigtigt kom op på det normale niveau.

Kampens begyndelse, hvor GOG kom bagud 1-6 i stedet for at være foran efter et utal af muligheder, illustrerer meget godt, hvad det var, der skete.

Kampens gang
Nede med 1-6 skulle Jakob Larsen naturligvis smide det grønne timeoutkort.

Det gjorde han, hvorefter Minik Dahl Høegh blev sendt på banen. Og han skulle kun bruge 20 sekunder til at score sit første mål, 2-6. 4-8 igen Minik Dahl Høegh.

Efter en god Skjern-periode kunne de to hold gå til pause. GOG var bagud med fem mål, 9-14.

Fortsat føring
Efter 13 minutter af 2. halvleg var Skjern stadig foran med fem mål. Stillingen var 16-21. Pludselig så det ud, som om GOG-spillerne havde fået nok. Der skulle ske noget.

19-22, 20-22 og med fire minutter tilbage af kampen 21-23. Det skulle blive bedre endnu. Med et minut tilbage 24-25. De mange tilskuere i GOG Arena fik pludselig fuld valuta for pengene. Men desværre blev det kun lige ved og næsten for GOG.

Med en klogt spillende Kasper Søndergaard i spidsen trak Skjern Håndbold det længste strå og endte med at vinde 27-24 i en kamp, som GOG kunne havde vundet.

Topscorer
Minik Dahl Høegh, der spillede en god kamp, blev topscorer for GOG med fem mål. Akutaaneq Kreutzmann lavede et enkelt. Kasper Søndergaard scorede ni for Skjern Håndbold. Heraf mange på meget vigtige tidspunkter.

Kunne have vundet
Akutaaneq Kreutzmann, der er i gang med sin sidste sæson for GOG, var selvsagt ikke tilfreds efter kampen.

- Vi kunne havde vundet. Vi smider alt for mange bolde væk. Vores store held var, at det gjorde Skjern også. Heldigvis kommer vi dog tilbage i kampen og får sluttet nogenlunde af, siger han.

Akutaaneq Kreutzmann oplyste desuden, at det i den kommende uge bliver offentliggjort, hvor han skal spille i de næste to sæsoner.

Læs: Akutaaneq Kreutzmann forlader GOG