dansk håndbold

Se billeder: GOG tog første stik

I en fejende flot håndboldkamp vandt GOG den første bronzekamp over KIF Kolding København

Glæde i GOG-truppen efter sejren over KIF Kolding København
GOG direktør Kasper Jørgensen og cheftræner Jakob Larsen i samtale umiddelbart inden kampstart
Der var blomster til de spillere, som for sidste gang i denne omgang spillede i GOG Arena i den gule trøje. Her Minik Dahl Høegh og Kasper Kildelund
Akutaaneq Kreutzmann må sunde sig
Akutaaneq Kreutzmann spillede sin bedste kamp i lange tider
KIF Kolding Københavns forsvar passer på Minik Dahl Høegh
Frank Mikkelsen stod en stor kamp i GOG-målet
Minik Dahl Høegh og Akutaaneq Kreutzmann for sidste gang sammen på GOG-holdet hjemme i GOG Arena
Akutaaneq Kreutzmann spillede sin bedste kamp i lange tider Knud Fl. LarsenKIF Kolding Københavns forsvar passer på Minik Dahl Høegh Knud Fl. LarsenFrank Mikkelsen stod en stor kamp i GOG-målet Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh og Akutaaneq Kreutzmann for sidste gang sammen på GOG-holdet hjemme i GOG Arena Knud Fl. LarsenGlæde i GOG-truppen efter sejren over KIF Kolding København Knud Fl. LarsenGOG direktør Kasper Jørgensen og cheftræner Jakob Larsen i samtale umiddelbart inden kampstart Knud Fl. LarsenDer var blomster til de spillere, som for sidste gang i denne omgang spillede i GOG Arena i den gule trøje. Her Minik Dahl Høegh og Kasper Kildelund Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann må sunde sig Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann spillede sin bedste kamp i lange tider Knud Fl. LarsenKIF Kolding Københavns forsvar passer på Minik Dahl Høegh Knud Fl. LarsenFrank Mikkelsen stod en stor kamp i GOG-målet Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh og Akutaaneq Kreutzmann for sidste gang sammen på GOG-holdet hjemme i GOG Arena Knud Fl. LarsenGlæde i GOG-truppen efter sejren over KIF Kolding København Knud Fl. LarsenGOG direktør Kasper Jørgensen og cheftræner Jakob Larsen i samtale umiddelbart inden kampstart Knud Fl. LarsenDer var blomster til de spillere, som for sidste gang i denne omgang spillede i GOG Arena i den gule trøje. Her Minik Dahl Høegh og Kasper Kildelund Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann må sunde sig Knud Fl. Larsen

32-27 blev slutresultatet til de næsten 1600 tilskueres uddelte begejstring. En bedre afslutning på en flot sæson hjemme i GOG Arena kunne det trofaste publikum, spillerne og hele GOGs organisation ikke havde ønsket sig.

Det eneste, der nu mangler er, at GOG gør arbejdet færdigt på lørdag i returkampen i Kolding.

Selv om det bliver svært og selv om der altid er garanti for drama og topunderholdning, når de to store og gamle traditionsklubber GOG og Kolding tørner sammen, så har GOG sikret sig et fornuftigt udgangspunkt, inden det bliver afgjort, om det blive dem eller KIF Kolding København, der får hængt bronzemedaljerne om halsen lørdag aften.

Læs: GOG-træner: Bronzeopgør bliver uden skadet Andreas Holst

Farvel og tak
Inden kampstart var der blomster og store knus til de seks spillere, der forlader GOG: Mikkel Møller, Kasper Kildelund, Lars Hald, Kenneth Dahl, Akutaaneq Kreutzmann og Minik Dahl Høegh. Cheftræner Jakob Larsen skriver det meget præcist i kampprogrammet:

- Spillerafgange og –tilgange er en del af denne sport. Sådan vil det altid være i et hårdt konkurrencemiljø, hvor både klubberne og spillerne søger at optimere.

Læs: Se billeder: GOG faldt med ære

En stor kamp
Akutaaneq Kreutzmann og Minik Dahl Høegh var begge i startopstillingen. Nogle rokeringer var blevet nødvendigt efter stortalentet Andreas Holst Jensens alvorlige knæskade i semifinaleopgøret mod Team Tvis Holstebro. 10-12 måner vil der gå, inden Andreas Holst Jensen er tilbage på banen. Kampen begyndte lige.

6-6 stod der, inden GOG begyndte at trække lidt fra. Det blev 10-6 inden Akutaaneq Kreutzmann for anden gang måtte ud i to minutter og der var kun spillet 18 minutter.

Ved stillingen 11-9 får GOG straffe. Minik Dahl Høegh brænder. I målet er Frank Mikkelsen kommet ind. Flere meget store redninger bliver det til. GOG holder fast i føringen og kan gå til pause med en føring på fire mål 17-13.

Læs: Jakob Larsen forlænger med GOG

Rødt kort til Akutaaneq Kreutzmann
Allerede efter 10 minutter af 2. halvleg får Akutaaneq Kreutzmann sin tredje udvisning og dermed rødt kort.

GOG fortsætter det flotte spil. De gule GOG spillere løber gang på gang fra KIF Kolding København spillerne. Ikke mindst GOGs fløje boltrer sig. Med 10 minutter tilbage af kampen er GOG i front med seks mål 25-19. Da de to dommere efter et medrivende opgør fløjter kampen af, står der 32-27 på måltavlen.

Mark Strandgaard var topscorer for GOG med syv mål. Minik Dahl Høegh scorede fire og Akutaaneq Kreutzmann to.

Læs: Minik Dahl Høegh skifter klub

Et vemodigt farvel
For både Minik Dahl Høegh og Akutaaneq Kreutzmann var det sidste gang, at de løb på banen i GOG Arena som en del af GOG truppen.

- Hvilken afsked! Det kan ikke være bedre sagde Minik Dahl Høegh til Sermitsiaq.AG efter at den store glæde over en flot sejr var ved at stilne lidt af.

Akutaaneq Kreutzmann har tidligere sagt, at han vil en medalje. Den mulighed får han på lørdag i returkampen i Kolding. Kampen fløjtes i gang kl. 18.00 dansk tid.

Læs: Akutaaneq Kreutzmanns nye klub er Ribe-Esbjerg HH