Team Tvis Holstebro vandt også det andet semifinaleopgør over GOG

Minik Dahl Høegh i endnu et gennembrud. Hele ni mål blev det til fra hans hånd
Minik Dahl Høegh nederst i klyngen
3.102 tilskuere i Gråkjær Arena. Næsten alle klædt i hvide farver
Minik Dahl Høegh er efterhånden fast inventar i TV2s udsendelser
Der er fans i alle aldre
Minik Dahl Høegh nederst i klyngen Knud Fl. Larsen3.102 tilskuere i Gråkjær Arena. Næsten alle klædt i hvide farver Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh er efterhånden fast inventar i TV2s udsendelser Knud Fl. LarsenDer er fans i alle aldre Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i endnu et gennembrud. Hele ni mål blev det til fra hans hånd Knud Fl. LarsenTræner Jakob Larsen havde en travl eftermiddag i Holstebro Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh og Akutaaneq Kreutzmann Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh nederst i klyngen Knud Fl. Larsen3.102 tilskuere i Gråkjær Arena. Næsten alle klædt i hvide farver Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh er efterhånden fast inventar i TV2s udsendelser Knud Fl. LarsenDer er fans i alle aldre Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i endnu et gennembrud. Hele ni mål blev det til fra hans hånd Knud Fl. LarsenTræner Jakob Larsen havde en travl eftermiddag i Holstebro Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh og Akutaaneq Kreutzmann Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh nederst i klyngen Knud Fl. Larsen

De afsluttende kampe om medaljerne i Håndboldligaen er alle steder blevet et stort tilløbsstykke.

Returkampen lørdag eftermiddag i den imponerende Gråkjær Arena i Holstebro mellem hjemmeholdet Team Tvis Holstebro og GOG var ingen undtagelse.

Læs: Jakob Larsen forlænger med GOG

3.100 billetter
Den første kamp i GOG Arena i onsdags tabte GOG med et enkelt mål 27 - 28. En time før kampstart var der solgt godt 3.100 billetter. Ti ståpladsen var, hvad der lå tilbage hos billetsælgerne.

Dårlig 1. halvleg
GOG kom dårlig fra start. Spillerne virkede nervøse. Efter bare halvlandet minut førte hjemmeholdet 3 - 0.

Da GOG-træner Jakob Larsen for første gang måtte smide timeoutkortet, var der blot spillet tre minutter. Team Tvis Holstebro spillede hårdt og kontant i forsvaret. Der blev passet godt på GOGs to hårdtskydende backs, Minik Dahl Høegh og Andreas Holst Jensen.

Se billeder: GOG topper slutspilspulje

I gulvet
Først blev Minik Dahl Høegh sendt i gulvet og måtte på bænken og sunde sig lidt. Ved stillingen 5 - 2 måtte Andreas Holst Jensen bæres fra banen. Han kom ikke tilbage.

Først søndag vil en MR scanning kunne fortælle, hvor alvorlig skaden er. Uden Andreas Holst Jensen virkede fynboerne endnu mere usikre. 10 - 7, 11 - 7, 12 - 7, 13 - 7 og 14 - 7 inden Minik Dahl Høegh fik reduceret til 14 - 8.

GOG blev derefter ramt af en udvisning. Det gjorde det ikke nemmere. Det blev 18 - 10 inden Akutaaneq Kreutzmann kom på måltavlen 18 - 11. Da de to hold gik til pause, førte Team Tvis Holstebro hele 19 - 12.

Se billeder: GOG stadig ubesejret i slutspillet

Godkendt 2. halvleg
2. halvleg begyndte som 1. halvleg. Hjemmeholdet øgede føringen 20 - 12 og 21 - 12, inden GOG endelig kom i gang med scoringerne.

Minik Dahl Høegh fik med fire mål GOG tilbage i kampen. 21 - 16 med Minik Dahl Høeghs sjette mål.

Ved at vende?
Var kampen virkelig ved at vende? Desværre for fynboerne fandt Jonas Hansen i Team Tvis Holstebros mål storspillet frem. To store muligheder blev brændt. 22 - 19. Kun tre mål op. Der var stadig muligheder.

Fortsat foran
Med 10 minutter tilbage af kampen var Team Tvis Holstebro igen i front med fem mål. Kampen levede igen. Tættere på end fire mål kom GOG dog ikke. Og til det hvidklædte hjemmepublikums store tilfredshed endte kampen 30 - 25. Team Tvis Holstebro er klar til klubbens første DM finale. Modstanderen findes søndag i den anden kamp i den anden semifinale mellem KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg.

19 mål
Minik Dahl Høegh spillede igen en stor kamp. Scorede ni flotte mål. I den første kamp mod Team Tvis Holstebro blev det til 10. Altså 19 i alt i de to semifinaler. I minutter efter kampen var skuffelsen stor hos GOG spillerne. Drømmen om at komme i finalen var bristet. Nu kan der højest blive tale om bronzemedaljer.

Til Sermitsiaq.AG sagde Minik Dahl Høegh:

- Vores 1. halvleg var meget skuffende. Jeg ved ikke hvorfor de første 30 minutter fik det forløb. Heldigvis får vi rejst os i 2. halvleg og er lige ved at hente dem på et tidspunkt, hvor vi kun er bagefter med tre.

Se billeder: GOG smed stor føring væk

Vi ser nu fremad
Træner Jakob Larsen var også ked af, at 1. halvleg fik det forløb, som den fik.

- Vi er bagefter med syv, da vi går til pause og så bliver det svært. Jeg synes dog, at vi får spillet en fornuftig 2. halvleg. Nu skal vi have sluttet sæsonen ordentlig af i de to sidste kampe. Om modstanderen i kampen om bronzemedaljerne bliver KIF Kolding København eller Bjerringbro-Silkeborg har ikke den store betydning.