Håndbold: Grønland fik uafgjort mod USA efter drama

De grønlandske håndboldkvinder spillede deres første kamp ved nordamerikanske mesterskaber

Håndboldkvinderne havde muligheder for at vinde deres kamp mod USA, men det hele endte uafgjort 22-22.

Det blev resultatet ved de nordamerikanske mesterskaber, som spilles i Mexico. Vinderen af turneringen kvalificerer sig til verdensmesterskaberne, der spilles i Japan senere på året.

Kampen bølgede frem og tilbage, hvor USA førte med et mål ved pausen, 9-10.

Grønland kom bedst ud til anden halvleg, og fik styr på kampen, hvor holdet etablerede føring på fire mål i løbet af anden halvleg.

Allersidst i kampen scorede USA til slutstillingen 22-22. Grønland formåede ikke at score i deres sidste angrebsspil i kampen.

Holdet har stadig muligheder for at kvalificerer sig til semifinalerne. Onsdag spiller håndboldkvinderne mod Cuba, og kampen fløjtes igang klokken 19.00 grønlandsk tid.