håndbold

Grønland vandt igen

Det holdt dog hårdt, inden Grønland til sidst vandt over det islandske U18 landshold

Landstræner Niels Møller fotograferet under en timeout. Arkivfoto

Grønlands anden kamp i Island blev spillet i Reykjavik. De unge islandske spillere kæmpede i hele kampen med alt, hvad de havde.

I slutningen af kampen tydede det mere og mere på en hjemmebanesejr. Men det grønlandske landshold ville det dog anderledes. Og efter et flot comeback i de sidste minutter fik Grønland vendt kampen og vandt med et enkelt mål 25 - 26 efter 13 - 13 ved pausen.

Viljen til sejr
Landstræner Niels Møller kunne for anden dag i træk notere en grønlandsk sejr.

- I kampen i dag hæfter jeg mig især ved den positive udvikling, når det gælder vores forsvarsspil og ikke mindst spillernes vilje til at vinde, understreger Niels Møller.

Slutspilskampe
Både Minik Dahl Høegh og Frank Mikkelsen blev sparet og kom ikke på banen. Landstræner Niels Møller har aftalt med GOG-træner Jakob Larsen inden afrejsen til Island, at spillerne fra GOGs ligahold skal spares lidt, så de ikke bliver overbelastede, inden de meget vigtige kampe i slutspilskampene om det danske mesterskab.