håndbold

Minik Dahl Høegh skød Grønland til sejr

Grønland vandt fredag aften en fin sejr i Island

Minik Dahl Høegh i en typisk aktion

Det lå ikke lige i kortene, at Grønland efter de to gange 30 minutter mod et på papiret godt islandsk U20 landshold skulle stå som vindere. Ikke desto mindre var det det, der fredag aften skete i Hafnafjordur.

Efter en føring ved pausen på fire mål, 9-13, kom Grønland under pres i anden halvleg. Holdet red dog stormen af og kunne med tilfredshed konstatere, at sejren var en realitet.

Kampen sluttede 25 - 23. De to ligaspillere fra GOG, Minik Dahl Høegh og Akutaaneq Kreutzmann, scorede tilsammen 14 af de grønlandske mål mod det unge islandske mandskab.

Læs: Hæder til Minik Dahl Høegh

Store præstationer
Spillere og staben omkring holdet var naturligvis meget tilfredse med sejren over et godt Islandsk landshold. Island blev ved de sidste verdensmesterskaber for U20 landshold nummer tre.

Den grønlandske sejr blev grundlagt af et godt kæmpende landshold. Og landstræner Niels Møller hæfter sig især ved to ting, som var afgørende:

- Hele holdet kæmpede flot, og så var Minik Dahl Høeghs ni mål meget kampafgørende.

- Sejren på 25 - 23 er et resultat, som vi kan være meget stolte af. siger en meget glad Niels Møller.