GM i futsal: Første hold klar til semifinalen

Et hold er klar til semifinalen ved grønlandsmesterskaberne i futsal. Fire hold kæmper om tre semifinalepladser

Det blåblusede hold, B-67, er det første hold, der når semifinalerne ved GM i futsal

De forsvarende mestre i futsal B-67 er klar til at spille semifinale ved grønlandsmesterskaberne i futsal.

Det er en kendsgerning, efter at Nuuk-holdet vandt deres kamp mod Kagssagssuk fra Maniitsoq med 4-2. B-67 har ni point efter tre kampe.

Flot comeback

Onsdagens anden kamp stod mellem Kugsak og Nagdlunguak'. Her startede Qasigiannguit-holdet bedst ud og kom foran både 1-0 og 2-0 efter en skarp solotur af Aqqalu Zeeb. Ilulissat-holdet Nagdlunguak' fik dog svaret igen og fik spilmæssigt overtaget og fik reduceret til 2-1 og igen inden halvleg til 2-2.

Anden halvleg havde Kugsak fornyet energi og sad tungt på de første 10 minutter med mange gode chancer dog uden at kunne omsætte det til mål. Her var N-48 omvendt effektive og fik bragt sig foran 3-2 på en velspillet kontrachance ved Markus Jensen. Kugsak sad fortsat på spillet mens N-48 var mest farlige på kontra. Det lykkedes dog kugsak at få udlignet 3-3 efter flere nærgående forsøg, men N-48 viste igen effektivitet når chancerne bød sig og kunne gå sejrrigt fra kampen 4-3 i en underholdende kamp.

Sidste kamp blev en magtdemonstration af Sineriak mod N-85 som måtte gå til pausen med en mavepuster på hele 14-1.

Anden halvleg blev niveau forskellen endnu engang understreget og kampen endte 24-2.