Målrige kampe ved futsal-GM

Der blev scoret 36 mål i tre kampe på andendagen ved grønlandsmesterskaberne i futsal

Tirsdag blev der spillet tre kampe ved herrernes grønlandsmesterskab i futsal i multihallen Inussivik i Nuuk.

I den første kamp vandt Kagssagssuk fra Maniitsoq over Narsaq-holdet N-85 med 18-2.

Syv mål blev scoret i dagens anden kamp, hvor det stod mellem hjemmeholdet B-67 og Nagdlunguak' fra Ilulissat. B-67 sad mest på kampen start og kom foran 2-0 inden N-48 fik reduceret til halvlegsresultatet 2-1.

Anden halvleg blev spillet i højt tempo med masser af fight. Nagdlunguak udlignede til 3-3, men bredden blev forskellen på de to hold. B-67 scorede nemlig kamopens sidste scoring, hvilket betyder, at holdet vandt kampen med 4-3.

Kugsak-45 fra Qasigiannguit og Nuuk-holdet Sineriak Futsal stod for dagens sidste kamp. Opgøret startede i højt tempo med gode kombinationsspil. Qasigiannguit-holdet spillede sig flot igennem til 1-0 føring. Langsom men sikkert kom Sineriak ind i kampen og viste hurtigt, at de ikke var så lette at ryste og sad på resten af halvlegen.

Anden halvleg fortsatte Sineriak sin dominans og bragte sig yderligere foran. I kampens slutfase fik Kugsak dog reduceret to gange, og kampen fik igen lidt nerve. Men Sineriak punkterede spændingen hurtigt, og vandt kampen sikkert med 6-3.