Se billeder: Ny stor kamp af Minik Dahl Høegh

Overraskende stor sejr til GOG i opgøret mod Aarhus Håndbold

Minik Dahl Høegh på vej med et af sine syv mål
Minik Dahl Høegh følger slagets gang fra bænken
Akutaaneq Kreutzmann kom også på scoringslisten
Det grønlandske makkerpar i GOGs bagkæde. Akutaaneq Kreutzmann og Minik Dahl Høegh
Cheftræner Jakob Larsen giver interview til TV2 efter kampen
Akutaaneq Kreutzmann kom også på scoringslisten Knud Fl. LarsenDet grønlandske makkerpar i GOGs bagkæde. Akutaaneq Kreutzmann og Minik Dahl Høegh Knud Fl. LarsenCheftræner Jakob Larsen giver interview til TV2 efter kampen Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med et af sine syv mål Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh følger slagets gang fra bænken Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann kom også på scoringslisten Knud Fl. LarsenDet grønlandske makkerpar i GOGs bagkæde. Akutaaneq Kreutzmann og Minik Dahl Høegh Knud Fl. LarsenCheftræner Jakob Larsen giver interview til TV2 efter kampen Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med et af sine syv mål Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh følger slagets gang fra bænken Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann kom også på scoringslisten Knud Fl. Larsen

31-22 stod der på måltavlen i GOG Arena torsdag aften, da de to dommere fløjtede kampen af mellem hjemmeholdet GOG og Aarhus Håndbold.

Klasseforskel
Under store dele af kampen var der overraskende klasseforskel mellem de to hold. GOG skulle dog lige i gang, inden den velkendte GOG-maskine overstrålede et mere og mere rådvildt Aarhus mandskab.

Efter at havde været bagud 0-3 kom GOG med i kampen. Minik Dahl Høegh reducerede 1-3. Og med en fornem indspilning til 2-3 var kampen i gang. 8-7 og GOG var foran for første gang. Selv om Akutaaneq Kreutzmann måtte ud i to minutter udbyggede GOG føringen. 12-10, 13-10 og ved pausen 15-10.

Anden halvleg
Nu gik det stærkt. 19-10, 22-13. Der var kun spillet ni minutter af anden halvleg, da Aarhus Håndbolds cheftræner, Erik Veje Rasmussen, tog sin anden timeout. Det hjalp dog ikke. GOG fortsatte med at dominere. Ikke mindst Minik Dahl Høegh viste gang på gang sit store repertoire, og da Akutaaneq Kreutzmann med syv minutter tilbage af kampen øgede GOGs føring til 29-22 var kampen for længst afgjort. GOG endte med at vinde 31-22.

Fornem præstation
I store dele af kampen var Minik Dahl Høegh her og der og alle vegne. Kraftfulde scoringer. Flotte indspil til stregen og mindst lige så flotte bolde til fløjene. Hele syv scoringer blev det til. Minik Dahl Høegh måtte dog dele topscorerværdigheden med GOGs nye norske stregspiller Henrik Jakobsen. Akutaaneq Kreutzmann scorede et enkelt mål.

Fysisk bedre
For GOG's cheftræner, Jakob Larsen, var det en meget opløftende kamp, som lover godt for de kommende kampe. Til Sermitsiaq.AG sagde Jakob Larsen efter kampen:

- Vi får fysisk sat os på dem og efterhånden som kampen skrider frem, får vi tappet dem for kræfter og det som forsvaret ikke får styr på, tager målmændene sig af.

Værdifuld spiller
Især GOGs anden norske nyerhvervelse målmanden, Espen Christensen, ser ud til at blive en rigtig værdifuld spiller. Indtil nu har han den højeste redningsprocent i Håndboldligaen.

GOG er nummer tre i Håndboldligaen med syv point. Samme antal som nummer et og to Bjerringbro-Silkeborg og Skjern Håndbold. Netop Skjern Håndbold møder GOG i næste kamp.