håndbold

Se billeder: Minik Dahl Høegh førte an i GOG-sejr

Det var ikke til at se, at Minik Dahl Høegh var tvivlsom op til kampen mod KIF Kolding København

Minik Dahl Høegh på vej med endnu en afslutning
Jakob Larsen i fuld koncentration på vej på banen. Planen er klar, og den holdt hele vejen
3.835 tilskuere var på plads i Sydbank Arena
Lars Jørgensen og Torsten Laen har fået trykket Akutaaneq Kreutzmann i gulvet
Sejren over mætige KIF Kolding København er hjemme
Lars Hald nummer 18 og Minik Dahl Høegh nummer 33 lader følelserne få frit løb, da sejren er hjemme
Minik Dahl Høegh var populær hos de små KIF Kolding København-tilhængere
Lars Jørgensen og Torsten Laen har fået trykket Akutaaneq Kreutzmann i gulvet Knud Fl. LarsenSejren over mætige KIF Kolding København er hjemme Knud Fl. LarsenLars Hald nummer 18 og Minik Dahl Høegh nummer 33 lader følelserne få frit løb, da sejren er hjemme Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh var populær hos de små KIF Kolding København-tilhængere Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med endnu en afslutning Knud Fl. LarsenJakob Larsen i fuld koncentration på vej på banen. Planen er klar, og den holdt hele vejen Knud Fl. Larsen3.835 tilskuere var på plads i Sydbank Arena Knud Fl. LarsenLars Jørgensen og Torsten Laen har fået trykket Akutaaneq Kreutzmann i gulvet Knud Fl. LarsenSejren over mætige KIF Kolding København er hjemme Knud Fl. LarsenLars Hald nummer 18 og Minik Dahl Høegh nummer 33 lader følelserne få frit løb, da sejren er hjemme Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh var populær hos de små KIF Kolding København-tilhængere Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med endnu en afslutning Knud Fl. LarsenJakob Larsen i fuld koncentration på vej på banen. Planen er klar, og den holdt hele vejen Knud Fl. Larsen3.835 tilskuere var på plads i Sydbank Arena Knud Fl. LarsenLars Jørgensen og Torsten Laen har fået trykket Akutaaneq Kreutzmann i gulvet Knud Fl. Larsen

Der mangler aldrig spænding og dramatik, når de to gamle traditionsklubber i dansk håndbold, GOG og Kolding, tørner sammen. Kolding, som nu hedder KIF Kolding København, var værterne mandag aften i Sydbank Arena i Kolding, hvor 3.835 tilskuere havde valgt at bruge en aften mellem jul og nytår til at gå til håndbold.

Ikke snydt
De mange tilskuere blev ikke snydt. De blev vidner til en intens fight. Begge holdene vidste, at en sejr i den sidste spillerunde inden den lange turneringspause på grund af europamesterskaberne i Polen i januar, var meget vigtig for fortsat at være med helt fremme i toppen af en meget tæt liga.

Gik forrest
GOG var i begyndelsen af kampen i problemer. Holdet havde svært ved at spille sig til de store muligheder og få scoret de nødvendige mål.

Heldigvis for fynboerne spillede forsvaret foran en velspillende Espen Christensen i målet en stor kamp, så KIF Kolding Københavns føring blev begrænset til tre mål.

8-5 og 9-6 var stillingen, inden GOG ført an af en meget velspillende Minik Dahl Høegh fik udlignet til 10-10.

Gyldne minutter
Minik Dahl Høegh havde nogle gyldne minutter. Afslutninger sad, hvor de skulle, så selv Kasper Hvidt i KIF Kolding Københavns mål måtte give fortabt. Og afleveringerne til medspillerne splittede gang på gang KIF Kolding Københavns forsvar.

Det kørte for GOG i denne periode. 10-11, 11-12, 11-13 inden de to hold ved stillingen 13-13 kunne holde en velfortjent pause.

Læs: Glæde i GOG-lejren efter sejr

2. halvleg
De mange tilskuere glædede sig til de sidste 30 minutter. Og de blev ikke skuffet.

15-15, 16-16, 19-19, 21-21 og endelig en føring til GOG på to mål. 22-24. To straffekast-redninger af GOGs norske målmand Espen Christensen var vigtige.

KIF Kolding Københavns sjernespillere, Bo Spellerberg, Lars Jørgensen, Lasse Andersson, Torsten Laen og i målet Kasper Hvidt, forsøgte alt for at sikre de to point. Men GOG ville det anderledes.

På forkant
Cheftræner Jakob Larsen var hele tiden på forkant. Der blev skiftet ud. Taktikken blev justeret, og selvom KIF Kolding kom tæt på, bevarede GOG føringen og ikke mindst roen i de sidste meget hektiske minutter.

Tættere end 27-28 kom hjemmeholdet ikke. Og da så GOG's unge komet Andreas Holst Jensen med et minut tilbage af kampen scorede til 29-27, var sejren hjemme og spillernes følelser fik frit løb. Mægtige KIF Kolding København var besejret. Minik Dahl Høegh scorede seks mål. GOGs topscorer var stregspilleren Lars Hald med syv mål.

Tilfreds
- Jeg vrikkede om på den ene fod under træningen i går, så jeg var lidt tvivlsom op til kampen fortalte en meget bevæget Minik Dahl Høegh til Sermitsiaq.AG umiddelbart efter kampen. Det var tydeligt, at det var en sejr, der gjorde godt.

- Det var en fantastisk kamp. Det er ikke svært at sætte sig op til en kamp mod KIF Kolding København i en kulisse med så mange tilskuere. Det var en aften, hvor mange ting lykkedes. Nu bliver det dejligt at holde en lidt forsinket og fortjent julepause fra håndbolden, sagde han.

Euforisk
Cheftræneren var også godt tilfreds.

- Det er en helt euforisk følelse at gå til håndboldpause med en sejr over KIF Kolding i bagagen. Vi har nu hentet syv point i de sidste fire kampe, sagde en meget glad GOG-træner Jakob Larsen til Sermitsiaq.AG efter kampen.

- Vi holder nu en meget velfortjent pause efter et hårdt program. Vi mødes til træning den 11. januar, hvor vi begynder forberedelserne til det meget prestigefyldte Final4 stævne i Odense, tilføjer han.

Se billeder: Ny sejr til GOG