dansk håndbold

Glæde i GOG-lejren efter sejr

Minik Dahl Høegh er for alvor på vej tilbage efter en lang periode med lungebetændelse

Sejren er hjemme Knud Fl. LarsenGOGs fysioterapeut på arbejde med Minik Dahl Høegh Knud Fl. Larsen

Fem flotte og meget vigtige mål. Flere målgivende afleveringer. Den kendte vinderattitude.

Det er en Minik Dahl Høegh, som for alvor ser ud til at være tilbage efter en lang periode, hvor der ikke har været så meget at glæde sig over. Glæde var der i rigt mål i GOG-lejren hjemme i GOG Arena onsdag aften efter 31-29 over HC Midtjylland.

- Det går heldigvis den rigtige vej sagde en meget glad Minik Dahl Høegh til Sermitsiaq.AG efter sejren over HC Midtjylland. En sejr som bringer GOG op på sjettepladsen i en meget tæt Håndboldliga, hvor klubberne slår hinanden på kryds og tværs.

Meget vigtig sejr
Kampen var meget vigtig for både GOG og HC Midtjylland, hvis klubberne ville hænge med i toppen af Håndboldligaen. Fra kampens start var det tydeligt, at begge klubber var opsat på at få de to point på kontoen.

HC Midtjylland havde i kampens begyndelse et lille overtag. Det blev dog GOG, der kunne gå til pause med en 16-14 føring. Ikke mindst takket være nogle flotte scoringer af holdets unge komet Andreas Holst Jensen. 2. halvleg var som den første: HC Midtjylland kom bedst fra start.

Læs: Se billeder: GOG i nyt nederlag

Efterhånden som minutterne tikkede afsted, kom GOG mere og mere med i kampen. Forsvaret fik sig spillet op og i målet leverede Frank Mikkelsen den ene flotte redning efter den anden. Til sidst kom GOG foran med tre mål. HC Midtjylland kunne kun svare igen med en enkelt scoring og så vandt GOG kampen 31-29.

Minik Dahl Høegh scorede fem mål. Akutaaneq Kreutzmann måtte forlade banen uden at komme på måltavlen. Andreas Holst Jensen var GOGs topscorer med otte mål.

Arbejdssejr
I en samtale med Sermitsiaq.AG kaldte træner Jakob Larsen sejren for en arbejdssejr.

- Vi måtte kæmpe for at få sejren i hus. Forsvaret får aldrig rigtig fat og så bliver der scoret mange hurtige mål sagde Jakob Larsen blandt andet.
Grundet nogle skader og sygdom var GOGs trup ikke så bred, som den plejer at være.