GM i fodbold

GM: Sådan endte de sidste puljekampe

Der blev fundet semifinalister ved herrernes grønlandsmesterskab i fodbold, der foregår i Qasigiannguit

Som det sidste hold kvalificerede IT-79 til semifinalerne ved herrernes GM i fodbold efter en sejr over T-41 fra Aasiaat

Arrangørerne ved herrernes grønlandsmesterskaber i fodbold, Kugsak-45 fra Qasigiannguit, møder IT-79 fra Nuuk i den ene semifinale, mens B-67, også fra Nuuk, møder G-44 fra Qeqertarsuaq i den anden semifinale.

Det står klart efter onsdagens sidste puljekampe.

Læs: Disse hold er klar til semifinalerne

Flot comeback
For Kugsak-45 og G-44 spillede pulje-finale i onsdagens kamp. Qeqertarsuaq-holdet kom ellers foran med 1-0.

Men efter pausen dominerede hjemmeholdet. Det blev en fantastisk comeback for et velspillende Kugsak-45-hold, der vandt kampen med 3-1.

Sidste semifinaleplads
I pulje B kæmpede IT-79 og T-41 fra Aasiaat om den sidste plads i semifinalen. Efter et målløst førstehalvleg, stormede Nuuk-holdet ud til kampens andenhalvleg. IT-79 vandt kampen overbevisende med 3-0 over T-41.

Dermed booker IT-79 en billet til semifinalen.

Læs: Mange flotte billeder fra herrernes GM

Vinder med tenniscifre
De to andre kampe var ikke betydningsfulde kampe.

Før onsdagens kampe havde SAK fra Sisimiut og FC Malamuk i pulje A ikke en chance for at nå semifinalen. Holdet fra Sisimiut vandt kampen med 2-0, og holdet spiller om femteplads, mens FC Malamuk spiller om syvendeplads på fredag.

Og der var klasseforskel da B-67 og K-33 fra Qaqortoq mødte hinanden. K-33 chokstartede med en tidlig føring. Men så tog den reserveplagede B-67-mandskab over. B-67 gav en lussing til K-33 og vandt med tenniscifrene, 6-1.

Der er pause til spillerne i dag torsdag. Pladseringskampene og de spændende semifinaler spilles i morgen fredag.