Der var rødt til spillende træner Jakob Larsen, HC Fyens, i weekendens håndboldkamp

Rødt kort til HC Fyns spillende træner Jakob Larsen. Foto: Knud Fl. Larsen
Timeout. Foto: Knud Fl. Larsen
Grønlands nye målmand Michael Lukasc. Foto: Knud Fl. Larsen
Timeout. Foto: Knud Fl. Larsen Grønlands nye målmand Michael Lukasc. Foto: Knud Fl. Larsen Rødt kort til HC Fyns spillende træner Jakob Larsen. Foto: Knud Fl. Larsen Timeout. Foto: Knud Fl. Larsen Grønlands nye målmand Michael Lukasc. Foto: Knud Fl. Larsen Rødt kort til HC Fyns spillende træner Jakob Larsen. Foto: Knud Fl. Larsen Timeout. Foto: Knud Fl. Larsen

Der var sejre til både Odder HB og HC Fyn i den danske 1. division. Og mindre heldigt et rødt kort til HC Fyns spillende træner Jakob Larsen.

Odder HB med Aqqaluk Sørensen på banen i lange perioder i både første og anden halvleg vandt en sikker 32 - 27 sejr hjemme i Odder over Team Sydhavsøerne.

- Vi førte hele kampen, så det blev aldrig rigtig spændende, sagde 2-måls skytten Aqqaluk Sørensen efter kampen.

I Ølstykke i Nordsjælland hvor oprykkerholdet HØJ hører hjemme var HC Fyn på besøg. HC Fyn kom i begyndelsen af kampen bagud 5 - 10. Selv om Jakob Larsen efter blot fem minutter på banen får et rødt kort for en ifølge dommerne for hård tackling, kommer fynboerne med i kampen igen og er kun bagud med 12 - 14 efter de første 30 minutter.

Straks fra anden halvlegs begyndelse får HC Fyn låst HØJs forsvar op. HØJs målmand, målmanden på det grønlandske landshold, Michael Lukasc kan ikke forhindre, at HC Fyn vinder de sidste tredive minutter med 24 - 10 så kampen slutter med en sikker HC Fyn sejr på 36 - 28

Minik Dahl Høegh scorer seks flotte mål.

Chetræner Jakob Larsen ærgrede sig efter kampen over det røde kort, som sandsynligvis kommer til at koste en spilledags karantæne.

- Jeg synes, udvisningen var meget hårdt dømt. Bortset fra det, så spiller vi en god kamp, da vi kommer igang. Vi var fysisk stærkere end HØJ. Der var mange på holdet, som spillede en flot kamp. Meget iøjnefaldende vores venstre fløj Mick Schubert med hele ni mål. Vores serbiske målmand Rajko Milosevic med mange fine redninger i anden halvleg og så selvfølgelig Minik med seks mål. Det var en sejr som hele holdet var involveret i.

Efter de seks første kampe fører Odder HB stadig 1. division. HC Fyn er nr. fire. Vejle Håndbold med Akutaaneq Kreutzmann er nr. ni og endelig er Michael Lukasc og HØJ nr. elleve.