Suarez-hattrick sørger for Barcelona-sejr i El Clasico

FC Barcelona ydmygede Real Madrid i det første El Clasico i 11 år uden Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

For første gang i 11 år blev El Clasico - opgøret mellem FC Barcelona og Real Madrid - spillet uden superstjernerne Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Barcelona slap bedst ud af opgøret i den bedste spanske fodboldrække og vandt 5-1 på Camp Nou.

Barcelona-angriberen Luis Suarez scorede tre mål i kampen og fik hjemmepublikum til at glemme Messi for en stund.

Der var mødt 95.265 tilskuere op til arvefjendeopgøret, så interessen er stadig til stede trods fraværet af Messi og Ronaldo.

Messi er ude med en brækket arm for Barcelona, mens Ronaldo i sommerens transfervindue skiftede fra Real Madrid til Juventus.

Med sejren fører Barcelona nu ligaen med 21 point efter 10 kampe. Real Madrid har syv point færre på en skuffende niendeplads.

Barcelona begyndte bedst og kom foran 1-0 efter 11 minutter.

Den velspillende venstreback Jordi Alba stormede frem og spillede bolden ind til en helt fri Philippe Coutinho, som bare skulle sætte indersiden på.

Luis Suarez scorede sit første af tre mål på et straffespark efter en halv time, og der blev ikke scoret mere i første halvleg.

I starten af anden halvleg var Real Madrid langt bedre spillende, og den brasilianske back Marcelo reducerede til 1-2 efter 50 minutter.

I samme periode skød Real Madrids Luka Modric på stolpen, og træværket stod også i vejen for Suarez kort efter.

Real Madrid pressede på for en udligning, og det gav blottelser bagude hos udeholdet.

På et kontraangreb scorede Suarez for anden gang i kampen efter 75 minutter, inden uruguayaneren øgede til 4-1 syv minutter senere på et fremragende hovedstød.

Real Madrid lignede et hold uden selvtillid, og det kollapsede helt for udeholdet til slut.

Indskiftede Arturo Vidal fuldendte ydmygelsen af Real Madrid, da Barcelonas chilenske midtbanespiller få minutter før tid headede 5-1-målet i nettet.

Real Madrid-træner Julen Lopetegui blev fredet indtil kampen mod Barcelona, men nu vil kritikken og presset formentlig vokse yderligere på den 52-årige spanier.