Sondre tager tre medaljer ved mesterskab

De norske mesterskaber i skiskydning blev en god oplevelse for skiskytten Sondre Aputsiaq Slettemark, der i tre løb hentede to sølvmedaljer og en bronze.

Sondre Slettemark hentede medaljer i alle tre discipliner ved de norske mesterskaber. (Arkivfoto)

Skiskytten Sondre Slettemark demonstrerede ved de nyligt overståede norske mesterskaber for juniorer, at han tilhører eliten i det skisports glade land.

Grønlands Biathlon Forbund oplyser i en pressemeddelelse, at den unge skiskytte hentede medaljer i alle tre løb ved mesterskabet.

Sondre Slettemark fik således sølv i 12,5 km med fire skydninger, bronze i 7,5 km med to skydninger samt endnu en sølvmedalje i stafet, hvor fire løbere løber 7,5 km og skyder to gange hver.