Se fotos: Nuummiut løber halvmaraton i solrigt vejr

80 løbere har i dag løbet halvmaraton, enten alene eller i hold. Distancen 21,1 kilometer blev løbet på 1 time og 21 minutter af den hurtigste.

Der er smil og fart på, da løbelystne Nuummiut udfordrede en halvmaraton lørdag formiddag.

Temperaturen målte 10 grader og helt vindstille, da startskuddet lød i Qeqertanut.

Distancen 21,1 kilometer blev løbet fra Qeqertanut, rundt om Nuuk-bydelen og tilbage igen, ad to omgange.

I alt 43 mænd og 23 kvinder har tilmeldt sig halvmaraton. Mens 7 hold af to løbere har valgt at løbe 10,5 kilometer hver.

Løbet startede klokken 10.00, og den første, der kom i mål er Mads Christensen med tiden 1 time, 21 minutter og 18 sekunder, hos kvinderne er det Anne Marie Geisler Andersen med tiden 1 time, 40 minutter og 19 sekunder, der nåede først i mål i distancen halvmaraton.

Du kan se billeder over artiklen.

Du kan se flere billeder i begivenheden Nuuk Halvmaraton 2022's side på Facebook.

Vellykket Snow Fest fejrede kreativiteten
Med en imponerende blanding af sne, musik og fællesskab blev årets Snow Fest i Nuuk afsluttet i weekenden. Mens den officielle vinder blev kåret, deltog de besøgende også aktivt i begivenheden, og...