GM-Kvalifikation

Se billeder: Målrig start på kvalifikationskampene i Nuuk

Kvalifikationskampene til GM i futsal er nu i gang. Første dag var der masser af mål

IT-79 mod NÛK
Kaassannguaq Zeeb (IT-79) motiverer sine medspillere til at give den alt, da de var bagud med 0-2
I løbet af aftenen kom der flere og flere mennesker, og tilskuerne blev underholdt med masser af mål
Phillip Holmene er en talentfuld ung spiller for Kâgssagssuk. Han blev desværre skadet i den første kamp. Det er usikkert, om han kan spille med i de kommende kampe
Tekle Ghebrelul (B-67 træner) giver gode råd til den skadede Phillip Holmene. Han ærgrer sig over, at en så dygtig spiller bliver skadet i en så vigtig kvalifikationsturnering
B-67-målmanden Looqi Svane og GSS-spilleren Thor Olsen. Og i midten er dommerne Michael Jensen og Allan Eriksen
GSS formåede ikke at komme tilbage i kampen, da de tabte 0-9 mod de forsvarende mestre
De tre bedste hold i kvalifikationskampene går videre til GM i Sisimiut i marts. Kvalifikationsturneringen slutter på søndag
Phillip Holmene er en talentfuld ung spiller for Kâgssagssuk. Han blev desværre skadet i den første kamp. Det er usikkert, om han kan spille med i de kommende kampe Mads PedersenTekle Ghebrelul (B-67 træner) giver gode råd til den skadede Phillip Holmene. Han ærgrer sig over, at en så dygtig spiller bliver skadet i en så vigtig kvalifikationsturnering Mads PedersenB-67-målmanden Looqi Svane og GSS-spilleren Thor Olsen. Og i midten er dommerne Michael Jensen og Allan Eriksen Mads PedersenGSS formåede ikke at komme tilbage i kampen, da de tabte 0-9 mod de forsvarende mestre Mads PedersenDe tre bedste hold i kvalifikationskampene går videre til GM i Sisimiut i marts. Kvalifikationsturneringen slutter på søndag Mads PedersenIT-79 mod NÛK Mads PedersenKaassannguaq Zeeb (IT-79) motiverer sine medspillere til at give den alt, da de var bagud med 0-2 Mads PedersenIT-79 mod NÛK Mads PedersenI løbet af aftenen kom der flere og flere mennesker, og tilskuerne blev underholdt med masser af mål Mads PedersenPhillip Holmene er en talentfuld ung spiller for Kâgssagssuk. Han blev desværre skadet i den første kamp. Det er usikkert, om han kan spille med i de kommende kampe Mads PedersenTekle Ghebrelul (B-67 træner) giver gode råd til den skadede Phillip Holmene. Han ærgrer sig over, at en så dygtig spiller bliver skadet i en så vigtig kvalifikationsturnering Mads PedersenB-67-målmanden Looqi Svane og GSS-spilleren Thor Olsen. Og i midten er dommerne Michael Jensen og Allan Eriksen Mads PedersenGSS formåede ikke at komme tilbage i kampen, da de tabte 0-9 mod de forsvarende mestre Mads PedersenDe tre bedste hold i kvalifikationskampene går videre til GM i Sisimiut i marts. Kvalifikationsturneringen slutter på søndag Mads PedersenIT-79 mod NÛK Mads PedersenKaassannguaq Zeeb (IT-79) motiverer sine medspillere til at give den alt, da de var bagud med 0-2 Mads PedersenIT-79 mod NÛK Mads PedersenI løbet af aftenen kom der flere og flere mennesker, og tilskuerne blev underholdt med masser af mål Mads PedersenPhillip Holmene er en talentfuld ung spiller for Kâgssagssuk. Han blev desværre skadet i den første kamp. Det er usikkert, om han kan spille med i de kommende kampe Mads Pedersen

Der blev scoret ikke færre end 24 mål, da kvalifikationskampene til GM i futsal fredag blev sparket i gang i Nuuk

Den første kamp var mellem NÛK og IT-79, begge fra Nuuk. NÛK startede godt med to mål i første halvleg. IT-79 spillede det meste af tiden foran NÛK's mål, men formåede ikke at score i første halvleg, da de simpelthen ikke var skarpe nok.

I anden halvleg kom IT-79 godt i gang. IT-79 anfører Kaassannguaq Zeeb og Anton Overballe inspirerede holdet til at score fire mål de sidste 20 minutter. NÛK formåede ikke at skabe store chancer, da IT-79 var velorganiseret i anden halvleg. Resultatet blev 2-4 til bymestrene IT-79, der dermed får tre point på kontoen.

Læs: GM i Futsal: Seks hold skal kæmpe om tre pladser

Nyt hold, samme stil
Kâgssagssuk fra Maniitsoq stillede op med nye spillere i forhold til sidste års GM, bortset fra Phillip Holmene og Johannes Miki Rosing. Kâgssagssuk tog imod Sineriak fra Nuuk. Holdet fra Maniitsoq viste det, holder er kendt for, som er hurtigt spil med hurtige kontraangreb.

Sineriak, som var bagud med 5-0 i første halvleg, var uskarpe og lavede mange fejlafleveringer, som blev kynisk udnyttet af Kâgssagssuk med flotte førsteberøringskombinationer.

Men Sineriak havde dog ikke opgivet kampen. Holdets anfører, Minik Jeremiassen, der ellers var forsvarer og spilfordeler, kom højere op på banen i anden halvleg og viste sine holdkammerater, hvor målet var. Han scorede tre mål på få minutter. Men kampen blev ikke spændende, da Sineriak-målene kom for sent. Resultatet blev 6-3 til drengene fra Maniitsoq. Tre point til Kâgssagssuk.

Mestrene levede op til favoritværdigheden
Aftenens sidste kamp var mellem de forsvarende mestre B-67 og GSS, begge hold fra Nuuk. Det var en ensidig, men underholdende kamp. Der stod 0-6 til B-67 i første halvleg. Stamspillerne hos B-67, Looqi Svane (målmand), Johan Bidstrup, Maasi Maqé og John Broberg dominerede kampen.

I anden halvleg formåede GSS ikke at få deres spil i gang, selvom de holdt modstanderne fra at score de første 15 minutter af kampen. B-67 formåede at score yderligere tre mål i de døende minutter, og resultatet blev 0-9. Tre point til B-67.

GSS skal glemme denne kamp og komme videre. Der er nemlig fire kampe tilbage, og der kæmpes om tre pladser til GM i Sisimiut til marts.