GM i futsal

Se billeder: Kvindernes GM i futsal er i fuld gang

Lørdagens kampe bød på masser af mål og spænding, da kvindernes Grønlandsmesterskaber blev afholdt

I-69 kunne fejre to mål i kampen mod NÛK, som de dog endte med at tabe 3-2
NÛK mod I-69
NÛK- og landsholdsspilleren Najaaraq Mørch leverede en god indsats for sit hold, der endnu ikke har tabt i denne turnering
NÛK-topscoreren Aili Pedersen blev skadet under kampen mod ATA fra Tasiilaq. NÛK vandt 9-1
Aili Pedersen blev båret fra banen, da hun havde smerter. Det vil være et stort tab for holdet og turneringen, hvis hun ikke spiller med søndag. Hun er dog optimistisk og regner med, at hun kan nå at blive klar
S-68 mod K-33 endte 2-0
Der var mange nærkampe og fysisk hårdt spil under dagens kampe
Skudforsøg på mål direkte på frispark
IT-79- og landsholdsanføreren Kaassannguaq Zeeb sad med blandt publikum
Aili Pedersen blev båret fra banen, da hun havde smerter. Det vil være et stort tab for holdet og turneringen, hvis hun ikke spiller med søndag. Hun er dog optimistisk og regner med, at hun kan nå at blive klar Mads PedersenS-68 mod K-33 endte 2-0 Mads PedersenDer var mange nærkampe og fysisk hårdt spil under dagens kampe Mads PedersenSkudforsøg på mål direkte på frispark Mads PedersenIT-79- og landsholdsanføreren Kaassannguaq Zeeb sad med blandt publikum Mads PedersenI-69 kunne fejre to mål i kampen mod NÛK, som de dog endte med at tabe 3-2 Mads PedersenNÛK mod I-69 Mads PedersenNÛK- og landsholdsspilleren Najaaraq Mørch leverede en god indsats for sit hold, der endnu ikke har tabt i denne turnering Mads PedersenNÛK-topscoreren Aili Pedersen blev skadet under kampen mod ATA fra Tasiilaq. NÛK vandt 9-1 Mads PedersenAili Pedersen blev båret fra banen, da hun havde smerter. Det vil være et stort tab for holdet og turneringen, hvis hun ikke spiller med søndag. Hun er dog optimistisk og regner med, at hun kan nå at blive klar Mads PedersenS-68 mod K-33 endte 2-0 Mads PedersenDer var mange nærkampe og fysisk hårdt spil under dagens kampe Mads PedersenSkudforsøg på mål direkte på frispark Mads PedersenIT-79- og landsholdsanføreren Kaassannguaq Zeeb sad med blandt publikum Mads PedersenI-69 kunne fejre to mål i kampen mod NÛK, som de dog endte med at tabe 3-2 Mads PedersenNÛK mod I-69 Mads PedersenNÛK- og landsholdsspilleren Najaaraq Mørch leverede en god indsats for sit hold, der endnu ikke har tabt i denne turnering Mads PedersenNÛK-topscoreren Aili Pedersen blev skadet under kampen mod ATA fra Tasiilaq. NÛK vandt 9-1 Mads PedersenAili Pedersen blev båret fra banen, da hun havde smerter. Det vil være et stort tab for holdet og turneringen, hvis hun ikke spiller med søndag. Hun er dog optimistisk og regner med, at hun kan nå at blive klar Mads Pedersen

Kampen mellem UB-68 fra Uummannaq og UB-83 fra Upernavik blev afgjort i allersidste sekund. Kampen bød på mange chancer og mål. UB-68 var bagud størstedelen af kampen, selvom de havde bolden mest og havde flest skud på mål.

I kampens sidste minut stod der 4-3 til UB-83, men med blot 20 sekunder tilbage scorede UB-68, og alt pegede i retning mod et uafgjort 4-4 resultat. Men i aller sidste sekund erobrede UB-68 bolden fra modstanderne og scorede kampens afgørende mål. UB-68 vandt fortjent 5-4.

Forsvarende mestre er favoritter
De forsvarende mestre fra Nuuk NÛK tog imod I-69 fra Ilulissat. Begge hold er teknisk dygtige og har gode spillere. NÛK kom tidligt foran ved at kombinere sig flot igennem I-69's forsvar.

I-69 havde dog ikke tænkt sig at tabe kampen. De gjorde det svært for NÛK at forsvare deres føring. Der stod 2-1 til mestrene i første halvleg. Selvom de to mandskaber var meget lige i deres spil, så havde NÛK lige et lille ekstra gear. Det blev til en smal men fortjent 3-2 sejr til Nuuk-holdet.

Pigerne fra Qaqortoq, K-33, var lige ankommet med flyveren og nåede kun med nød og næppe frem til hallen, før deres første kamp startede. De mødte B-67 fra Nuuk. Her kom B-67 tidligt foran 1-0 som blev halvlegens resultat.

B-67 stod solidt i forsvaret, og når K-33's piger endelig blev farlige, så blev de afvist af B-67 målmanden Paornánguak Isaksen.

B-67 scorede til 2-0 i anden halvleg, og kampen så ud til at være afgjort. Men så fik K-33 pigerne gennembrud og reducerede til 2-1 i de døende minutter. Kampen blev igen spændende, men der kom ikke flere mål ind på kontoen. Pigerne fra Nuuk vandt 2-1.

Holdene fra Nuuk dominerer semifinalepladserne
B-67 møder I-69 i semifinalen. NÛK har sikret sig en semifinaleplads. Hvem der skal møde NÛK bliver afgjort søndag. K-33 der har seks point og en kamp til gode, skal møde Nagtoralik fra Paamiut. Vinder K-33, er de direkte videre til semifinalen. Taber de, så er det Disco-76 med syv point på kontoen, der kommer i semifinalen.