Se billeder: Fredagens kampe i Faxe Kondi Cup

Anden dagen i Faxe Kondi Cup 2017 bød igen op til to kampe fredag aften i både A og B rækken.

Faxe Kondi Cup
GSS GSS GSS GSS GSS GSS GSS GSS GSS GSS GSS GSS

I B rækken mødtes NÛK II og byholdet i aftenens første kamp. B-rækken tegner sig til i år at blive meget tæt, da det ligesom dagen før blev en tæt kamp hvor afgørelsen først faldt i de sidste minutter.

Efter at havet været bagud med 11-15 ved halvlegen, var det alligevel NÛK II der vandt kampen 21-23.

Telenterne mod GSS
Talentholdet skulle for første gang i spilletrøjerne i denne turnering. De unge talenter blev smidt ud for hunløverne med det samme da modstanderen hed GSS.

Første halvlegs første periode viste høj passende tempo fra begge lejre, og de fulgtes helt op til 6-6 inden GSS prompte straffede talenternes tekniske fejl og gik til halvleg med en føring på 17-10.

Flot slutspurt
Anden halvleg startede desværre ikke som 1. halvleg - hvor det var primært GSS som styrede kampen. Talentholdet fik en flot slutspurt og begyndte også at straffe GSS' uprovokerede fejl. Talenterne kunne gå fra banen med hovedet højt med et nederlag på 32-25.

Hunløverne fra GSS har efterhånden en stor rutine. I store perioder er det en fornøjelse at se deres glidende løbebaner i det rette tempo og timing i angrebet anført at Najaaja A. Lyberth og Andrea Andreassen. I forsvaret fortsætter GSS deres kontante aggressive stil, hvor forsvars dirigenten Arnannguaq Steenholdt der trodser sin brækkede håndled fører an.

Kan ende i finalen
På det unge talenthold er der langt større modenhed i deres spil, end de foregående år. Der er færre tekniske fejl, og de enkelte spillere - spiller med langt større autoritet og frygtløshed, som vi så under kampen - men desværre alt for lidt. Kan pigerne finde det spil frem i større perioder af kampen kan de meget vel ende i finalen.

Formålet med pigerne er dog ikke at vinde, men udvikling omkring den enkelte der på sigt kan begå sig på senior niveau og måske på landsholdet.

Lørdagens kampe
Lørdag møder Byholdet og GSS motionister i B rækken. I A rækken spiller NuK direkte om finalen imod GHF talentpigerne.