Se billeder: Fodboldturnering for drenge og kvinder i Ilulissat

I turneringen deltog seks forskellige hold fra Nordgrønland
U12 og U14 drengehold samt kvindehold spillede i turneringen
Der var mange tilskuere i løbet af weekenden
Der blev spillet mange lige kampe
Vinderne af turneringen hos kvinderne, I-69
Hos U12 vandt Kugsak-45 turneringen
Mens hos U14 var det der vandt turneringen I-69
Der blev spillet mange lige kampe I-69 I-69Vinderne af turneringen hos kvinderne, I-69 I-69Hos U12 vandt Kugsak-45 turneringen I-69Mens hos U14 var det I-69 der vandt turneringen I-69Qaasuitsoq Cup 2015 blev afholdt i weekenden I-69I turneringen deltog seks forskellige hold fra Nordgrønland I-69U12 og U14 drengehold samt kvindehold spillede i turneringen I-69Der var mange tilskuere i løbet af weekenden I-69Der blev spillet mange lige kampe I-69 I-69Vinderne af turneringen hos kvinderne, I-69 I-69Hos U12 vandt Kugsak-45 turneringen I-69Mens hos U14 var det I-69 der vandt turneringen I-69Qaasuitsoq Cup 2015 blev afholdt i weekenden I-69I turneringen deltog seks forskellige hold fra Nordgrønland I-69U12 og U14 drengehold samt kvindehold spillede i turneringen I-69Der var mange tilskuere i løbet af weekenden I-69Der blev spillet mange lige kampe I-69

Seks nordgrønlandske fodboldklubber deltog, da der blev spillet fodboldturneringen Qaasuitsoq Cup 2015 Futsal for U12, U14 og for kvinder i weekenden.

Det var UB-68 fra Uummannaq, I-69 og N-48 fra Ilulissat, Kugsak-45 fra Qasigiannguit, G-44 fra Qeqertarsuaq samt T-41 fra Aasiaat, der deltog i turneringen.

- Det var en god turnering. Spillerne kæmpede til det sidste, og der var mange tilskuere. Der kom cirka 2.000 mennesker i løbet af de to dage, skriver I-69 i en meddelelse.

Kugsak-45 vandt turneringen hos U12, mens T-41 blev toer. Det blev en ren finale hos U14. I-69 hold 1 vandt over I-69 hold 2.

Hos kvinderne vandt I-69 over Kugsak-45.