Se billeder: Faxe Kondi Cup er fløjtet i gang

Der blev spillet to kampe ved kvindernes håndboldturnering, Faxe Kondi Cup, torsdag
Motionisterne spillede mod GSS hold 2 i den første kamp
GSS hold 2 vandt kampen med 27-19
I den anden kamp stod det mellem rivalerne GSS og NÛK
Her vandt GSS sikkert med 40-20
GSS hold 2 vandt kampen med 27-19 Leiff Josefsen Leiff JosefsenI den anden kamp stod det mellem rivalerne GSS og NÛK Leiff Josefsen Leiff Josefsen Leiff JosefsenHer vandt GSS sikkert med 40-20 Leiff JosefsenDer blev spillet to kampe ved kvindernes håndboldturnering, Faxe Kondi Cup, torsdag Leiff JosefsenTurneringen har 25-års jubilæum i år Leiff JosefsenTurneringen spilles i Inussivik i Nuuk Leiff JosefsenMotionisterne spillede mod GSS hold 2 i den første kamp Leiff Josefsen Leiff JosefsenGSS hold 2 vandt kampen med 27-19 Leiff Josefsen Leiff JosefsenI den anden kamp stod det mellem rivalerne GSS og NÛK Leiff Josefsen Leiff Josefsen Leiff JosefsenHer vandt GSS sikkert med 40-20 Leiff JosefsenDer blev spillet to kampe ved kvindernes håndboldturnering, Faxe Kondi Cup, torsdag Leiff JosefsenTurneringen har 25-års jubilæum i år Leiff JosefsenTurneringen spilles i Inussivik i Nuuk Leiff JosefsenMotionisterne spillede mod GSS hold 2 i den første kamp Leiff Josefsen Leiff JosefsenGSS hold 2 vandt kampen med 27-19 Leiff Josefsen

Årets Faxe Kondi Cup, der er kvindernes håndboldturnering, blev skudt i gang torsdag aften, som også har 25 års jubilæum.

Kampene spilles i multihallen Inussivik i Nuuk.

Turneringen er delt op i to. A-rækken deltager GSS, NÛK og SAK. I B-rækken deltager GSS hold 2, motionister samt talenthold.

I den første kamp spillede GSS II og motionisterne.

Begge hold startede meget jævnbyrdigt, hvor der skulle næsten 5 minutter før første mål blev scoret.

Læs: Faxe Kondi Cup holder jubilæumsturnering

Mange mål på kontra
Derefter fulgte begge hold hianden tæt igennem, første halvleg, hvor GSS II hele tiden havde et ben foran, men motionisterne fulgte med.

I anden halvleg fik motionisterne brugt kræfterne tidligt i kampen, og GSS II kunne samtidig køre kontra og langsom fik en sikker afstand. Marie Karlsen i GSS II målet stod en flot kamp, og sørgede for at motionisterne brændte mange frie chancer.

GSS II vinder sikkert kampen 27-19.

Sikker sejr til favoritterne
Der var lokalopgør i den anden kamp. Her spillede arrangørklubben GSS over for NÛK.

NÛK's målmand Vera-Lea Kristensen stod fantastisk i første halvleg. I den anden ende kunne GSS ikke få forsvaret til at hænge sammen, som normalt står meget struktureret stærkt. Det passede NÛK's Christina Lange fint og hun kunne gå til halvleg med 5 scoringer.

Det rakte dog ikke, da GSS kunne gå til pauseføring 12-9.

Men der var klasseforskel i anden halvleg. Der var mange fejl i NÛK's angrebsspil som betød mange kontra scoringer til GSS. Spændingen udeblev om kampens udfald i anden halvleg - og GSS kørte en meget sikker 40-20 sejr hjem.

Turneringen fortsætter i dag, fredag. Finalerne spilles på søndag.