Overmagten var for stor

HC Fyn tabte fredag 24-30 mod Ribe-Esbjerg - trods en føring på 7-1 og Minik Dahl Høeghs 8 mål

Minik Dahl Høegh i aktion. Han scorede 8 mål, elligevl tabte HC Fyn fredagens kamp.
HC Fyns stærke målmand John Boye.
Som altid havde træner Jakob Larsen et oplæg til sponsorerne i forbindelse med kampen.
HC Fyns stærke målmand John Boye. Som altid havde træner Jakob Larsen et oplæg til sponsorerne i forbindelse med kampen. Minik Dahl Høegh i aktion. Han scorede 8 mål, elligevl tabte HC Fyn fredagens kamp. HC Fyns stærke målmand John Boye. Som altid havde træner Jakob Larsen et oplæg til sponsorerne i forbindelse med kampen. Minik Dahl Høegh i aktion. Han scorede 8 mål, elligevl tabte HC Fyn fredagens kamp. HC Fyns stærke målmand John Boye.

Fredag aften var Faaborghallerne igen rammen om et rigtigt topopgør denne gang mellem hjemmeholdet rækkens nr. fire HC Fyn
og topholdet Ribe-Esbjerg.

Kampen begyndte som et juleeventyr. Alt gik op i en højere enhed for hjemmeholdet. Flotte kombinationer over hele banen. Afslutninger der ville noget. Forsvaret på plads og i målet John Boye som et levende plankeværk. Tilskuerne troede næsten ikke deres egne øjne, da HC Fyn efter fjorten minutter førte 7 -1.

Kampstart var kl. 19.30 samtidig med, at Nissebanden blev vist i TV, og som det blev sagt af en af tilskuerne:

- Det kan godt være, at Nissebanden i Grønland er i TV, men her har vi altså Minik og Jakob fra Grønland.

Desværre så ender alle gode eventyr som regel, når det går bedst, og sådan gik det også i Faaborg. Ribe-Esbjerg viste hvorfor de indtil nu i i sæsonen har været 1. divisions bedste hold. Langsomt men sikkert fik de indhentet HC Fyns føring. 7 - 1 blev forvandlet til 9 - 4, 9 - 9, 11 - 14, og ved pausen 12 - 15. I lange perioder af anden halvleg så det ud til, at der kunne blive spænding om resultatet. 13 - 16, 20 - 20, 22 - 23.

Ved stillingen 22 - 24 fik HC FYN vist to mand ud, og så var kampen næsten afgjort og via 24 - 28 måtte HC Fyn indkassere et nederlag på seks mål 24 - 30.

Minik Dahl Høegh spillede som sædvanligt en god kamp. Blev med otte mål igen HC Fyns topscorer.

Jakob Larsen havde en travl aften og forsøgte med mange forskellige opstillinger at holde HC Fyn inde i kampen og som efter kampen bl.a. sagde:

- Det er jo ingen skam at tabe til et bedre hold, men når det så er sagt, så havde vi mulighederne i dag. Vi smider i perioder for mange bolde væk, og det går ikke mod et klassemandskab som Ribe-Esbjerg, som klogt straffer en modstander, der ikke hele tiden er et hundrede procent koncentreret.