Oldboys futsal: Syd og Nord mødes i finalen

Slutrunder i GM i futsal for oldboys spilles i dag i Inussivik i Nuuk. N-85 fra Narsaq og FC Malamuk fra Uummannaq til finalen i dag klokken 18.00. Hovedstadsholdene spiller om bronzen.

GM i futsal for oldboys bliver afviklet i Inussivik i Nuuk i disse dage. - Merete Lindstrøm

Grønlands mester for oldboys futsal skal findes i dag klokken 18.00.

Og det bliver N-85 fra Narsaq og FC Malamuk fra Uummannaq, der spiller om guldet.

Efter en spændende kamp mellem N-85 fra Narsaq og B-67 ”blåt hold” fra Nuuk blev den første semifinale for oldboys futsal afgjort ved en straffesparkskonkurrence.

Første mål i kampen blev sat i nettet ved en straffespark for N-85. Første halvleg sluttede med 1-1. Under hele kampen stod N-85 og B-67 meget lige, hvor publikum blev varmet godt op.

Anden halvleg var en målfest for begge hold, der endte i 3-3 efter tillægstid.

Ved straffesparkskonkurrence vandt N-85 over B-67 og sikrede sig dermed en plads til finalen i dag klokken 18.00.

Hele 13 oldboys futsalhold har spillet kampe de seneste tre dage i Inussivik i Nuuk.

FC Malamuk og B-67 mødes til semifinale

Igen har B-67 ”sort hold” sikret sig en plads i semifinalen, hvor de møder FC Malamuk fra Uummannaq.

Også her er spillerne meget lige, hvor kampens første halvleg endte i 1-1. I sidste halvdel af anden halvleg overtog FC Malamuk styringen og scorede deres andet mål. Herefter blev kampen intens, hvor begge hold spiller hurtigt. Kampen endte i 1-2 til FC Malamuk, der dermed sikrede sig en finaleplads.

Klokken 17.00 kæmper hovedstadsholdene B-67 ”sort” og ”blåt” hold om bronzen, mens finalen fløjtes i gang klokken 18.00 efter planen.