Kamp til stregen

UKIASSAQ CUP - årets sidste formelle orienteringsløbs konkurrence er afviklet med stor succes.

Aqissiaq Mathiassen tv. vandt Nanoqløbet, mens Henrik Hansen løb sig ind på tredjepladsen.

Et ikke stort antal deltagere, herunder en del nye løbere kom og viste deres værd under fødselsdags/efterårs/afslutningsløbet UKIASSAQ CUP, der er blevet afviklet over tre mandage 23. august, 30. august og 6. september.

Det seneste af de tre afdelinger havde den meget erfarne orienteringsløber Henrik Hansen som Banelægger. Det var et godt arrangement som blev efterfulgt af en lille lodtrækning, hvor der var præmier til næsten alle.

Der var to baner Nanoq (7,5 km) og Tuttu (3,7 km). Det var lidt kortere end de foregående to afdelinger, hvilket mange tog som en positiv overraskelse.

Martin Møller blev suveræn vinder på Nanoq banen, 15 minutter hurtigere end nr. 2.

Der var 2 faktorer der gjorde sig gældende: Martin sagde han ”fangede” posterne rimelig hurtig denne gang, og da Aqissiaq bommede et par poster var det forståligt.

På Tuttu banen for kvinder var det Mathilde Kracht der igen løb suverænt med første pladsen, derved fik hun maksimumpoint for alle løbene – det er flot. På tuttu mandesiden, var der dog kamp til stregen. Simon Lundholdt deltog for første gang i cuppen og tog dagens sejr, men samlet var kampen mellem Jesper Kracht og Erik Torm. Jesper blev den samlede vinder med kun 1 point ned til Erik.