Jakob og Minik styrer mod ligaen

Minik Dahl var topscorer og banens bedste spiller i torsdagens topopgør i den danske 1. division i håndbold

Jakob Larsen og Minik Dahl Høegh er på vej mod den bedste danske håndboldliga. Foto: Knud Fl. Larsen

1200 tilskuere var på plads torsdag aften i hallen i Maribo på Lolland, da 1. divisions nummer to Team Sydhavsøerne mødte nummer et GOG.

Kampen udviklede sig til et rigtigt topopgør. Der blev kæmpet i samtlige 60 minutter, og de mange tilskuere fik fuld valuta for pengene bortset fra en sejr til hjemmebaneheltene Team Sydhavsøerne.

GOG lignede allerede en vinder midt i 1. halvleg ved stillingen 6-12. Team Sydhavsøerne fik dog kæmpet sig tilbage i kampen, og via pausestillingen 10-13 og nogle gyldne minutter i 2. halvleg var stilllingen pludselig 16-17. GOG gav dog ikke op og kom igen foran med både fire og fem mål og vandt en sikker sejr 21-27.

Tør at snakke højt omoprykning
Minik Dahl Høegh kronede en fornem indsats med syv meget flotte scoringer. Adskellige af målene på tidspunkter, hvor GOG havde mest brug for det.

Cheftræner Jakob Larsen var efter kampen meget tilfreds med sine spillere og selvfølgelig meget lettet efter sejren på udebane over GOGs største konkurrent til den direkte oprykningsplads til Håndboldligaen.

- Vi spiller en flot kamp, og igen er jeg imponeret over, hvordan spillet og spillerne igennem hele sæsonen har udviklet sig. Vi er jo et hold med en mission: GOG skal tilbage til Håndboldligaen, og for første gang begynder jeg selv at tro på det og tør at sige det højt.