Nederen

GOG snublede

Minik Dahl Høegh, Akutaaneq Kreutzmann og de øvrige GOG’ere måtte onsdag aften endnu engang gå fra banen som tabere

Minik Dahl Høegh i gulvet med store smerter
Akutaaneq Kreutzmann i gulvet
Akutaaneq Kreutzmann hopper højt og scorer
Cheftræner Jakob Larsen med en time-out forsøger uden held at vende kampen.
Akutaaneq Kreutzmann hopper højt og scorer Knud Fl. LarsenCheftræner Jakob Larsen med en time-out forsøger uden held at vende kampen. Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i gulvet med store smerter Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann i gulvet Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann hopper højt og scorer Knud Fl. LarsenCheftræner Jakob Larsen med en time-out forsøger uden held at vende kampen. Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh i gulvet med store smerter Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann i gulvet Knud Fl. Larsen

Inden pausen i Håndboldligaen i forbindelse med julen og europamesterskaberne i Danmark gik GOG fra den ene sejr til den anden og blandede sig i topstriden. Efter det fjerde nederlag på stribe skal de gulblusede GOG’ere nu i de resterende tre kampe i grundspillet have skrabet nogle point sammen, hvis holdet vil være med i slutspillet om det danske mesterskab.

For stor en mundfuld
Onsdag aften i TV-kampen mod Team Tvis Holstebro snublede GOG igen. Team Tvis Holstebro kunne rejse hjem med en sikker 24-26 sejr efter 10-15 ved pausen. I lange perioder af kampen førte vestjyderne med fem mål og en enkelt gang med syv, så rigtig spændende blev kampen aldrig.

Cheftræner Jakob Larsen forsøgte med mange forskellige opstillinger uden den store effekt. Team Tvis Holstebro havde et nederlag og en uafgjort kamp, som de skulle have revancheret og det fik de.

Der var spilletid til både Minik Dahl Høegh og Akutaaneq Kreutzmann. Team Tvis Holstebros stærke og kompakte forsvar passede selvfølgelig meget på de to både med lovlige og ulovlige midler. Begge måtte flere gange i gulvet efter hårde tacklinger. Minik Dahl Høegh, som tydeligt er mærket af sin skade i den ene fod fik endda midtvejs i 1. halvleg behandling. Begge scorede tre mål.

Slutspillet
Træner Jakob Larsen måtte efter kampen erkende, at GOG efterhånden er mere presset end godt er.

-Ja, vi har fået kærligheden at føle. I begyndelsen af turneringen kunne vi overraske de fleste af modstanderne. Det kan vi ikke mere. De har set så meget video med os, at de ved, hvad vi kan.

Det skal ikke være nogen undskyldning, men selvfølgelig betyder det noget, når vores angrebsgeneral islandske Snorri Gudjonsson kommer tilbage fra europamesterskaberne med beskadigede ribben og Minik Dahl Høegh stadigvæk ikke er 100 procent klar og det betyder selvfølgelig også noget, når Kasper Jørgensen stadig ikke er klar efter en blindtarmsoperation. Vi tillader os ydermere at brænde to straffekast og så bliver det svært, var noget af det, som Jakob Larsen sagde til Sermitsiaq.AG efter kampen.

GOG ligger stadigvæk nummer fem, men de bagved liggende hold kommer tættere og tættere på. Det er kun de otte bedste, der kommer i en af slutspillets to puljer. En deltagelse i slutspillet har fra turneringens begyndelse været den store drøm og det store mål for GOG. Et slutspil med mange spændende kampe, som betyder meget ikke mindst økonomisk for de klubber, som kommer med.