Flyvende grønlænder

Aqqaluk Sørensen spillede en afgørende rolle i Fåborg HK's sejr over Aalborg HK.

Aqqaluk Sørensen i en landskamp mod Island sidste sommer. Foto: Leiff Josefsen

Modstanderen var godt nok ikke skræmmende, men alligevel var det et tændt og engageret Faaborg-hold, som fik pletten fra nederlaget mod Sydhavsøerne vasket godt og grundigt væk, skriver faaborghk.dk.

Bundproppen Aalborg HK blev sendt hjem med et nederlag på 39-22 efter en faaborg-føring på 20-11 ved pausen.

Faaborg lagde hårdt fra land, og på 4 minutter stod det 5-1, og så var den kamp reelt afgjort.

Kasper Nielsen fik gang i højre-armen, og var for første gang med i en stor del af angrebsspillet, og kvitterede med 7 mål, det samme gjorde Jacob Halle, og den "flyvende grønlænder" Aqqaluk Sørensen, som også nettede 7 gange.

Nu er Faaborg HK atter "hot" i forhold til kampen om andenpladsen i rækken, men endnu mangler lige et par point inden oprykningsspillet er 100 procent, og også en lille "finale" mod HC Midtjylland den 11. april i Faaborghallerne.