Brugseni Børne Cup U-10

Se billeder: Overraskende sejr ved Brugseni Børne Cup U-10

GSS U10 piger vandt guld ved børne Cup 2016 efter en overraskende sejr over NÛK U10

NÛK's drenge, der sluttede på en 1. plads
NÛK's U-8 opvisningskamp-hold Miki HeilmannSAK II-piger, der sluttede på en 4. plads Miki HeilmannSAK I-piger, der sluttede på en 3. plads Miki HeilmannNÛK's piger, der sluttede på en 2. plads Miki HeilmannGSS' piger, der sluttede på en 1. plads Miki HeilmannSAK's drenge, der sluttede på en 4. plads Miki HeilmannGSS's drenge, der sluttede på en 3. plads Miki HeilmannS-68's drenge, der sluttede på en 2. plads Miki HeilmannNÛK's drenge, der sluttede på en 1. plads Miki HeilmannFoto fra bronzekampen mellem SAK I og SAK II Miki HeilmannFoto fra bronzekampen mellem GSS og SAK Miki HeilmannPigernes finalekamp mellem GSS og NÛK Miki HeilmannGSS i angreb ved finalekampen med NÛK Miki HeilmannGSS-pigerne jubler over sejren Miki HeilmannDrengenes finalekamp mellem S-58 og NÛK Miki HeilmannNÛK i angreb i finalekampen mod S-58 Miki HeilmannNUK-drengene jubler over sejren Miki HeilmannGSS' U-8 opvisningskamp-hold Miki HeilmannNÛK's U-8 opvisningskamp-hold Miki HeilmannSAK II-piger, der sluttede på en 4. plads Miki HeilmannSAK I-piger, der sluttede på en 3. plads Miki HeilmannNÛK's piger, der sluttede på en 2. plads Miki HeilmannGSS' piger, der sluttede på en 1. plads Miki HeilmannSAK's drenge, der sluttede på en 4. plads Miki HeilmannGSS's drenge, der sluttede på en 3. plads Miki HeilmannS-68's drenge, der sluttede på en 2. plads Miki HeilmannNÛK's drenge, der sluttede på en 1. plads Miki HeilmannFoto fra bronzekampen mellem SAK I og SAK II Miki HeilmannFoto fra bronzekampen mellem GSS og SAK Miki HeilmannPigernes finalekamp mellem GSS og NÛK Miki HeilmannGSS i angreb ved finalekampen med NÛK Miki HeilmannGSS-pigerne jubler over sejren Miki HeilmannDrengenes finalekamp mellem S-58 og NÛK Miki HeilmannNÛK i angreb i finalekampen mod S-58 Miki HeilmannNUK-drengene jubler over sejren Miki HeilmannGSS' U-8 opvisningskamp-hold Miki Heilmann

I stærk konkurrence med pinsesolen var der glade og smilende børn til dette års sidste børnecup stævne, Brugseni Børne Cup for U-10 spillere.

Stævnet var arrangeret af GSS håndboldafdeling og blev spillet færdig søndag med bronze- og finalekampe for piger og drenge.

SAK I mod SAK II
Dagens første kamp var bronzekampen mellem U10 piger SAK I – SAK II, der endte 2 - 2.

Der skulle en omkamp på to x fem minutter til, før SAK I kunne kalde sig bronzevinder med en sejr på 3 - 2. SAK II sluttede på en fjerdeplads.

Drengenes bronzekamp
Ved bronzekampen mellem GSS U10 drenge - SAK U10 drenge, var GSS klar til kamp. GSS vandt 14 - 3 og sluttede dermed som bronzevindere for U10 drenge.

Opvisningskampen for U8, med blandede pige/drenge-hold, mellem GSS og NÛK endte med en 5 – 1 sejr til GSS.

Pigernes finale
I finalekampen mellem NÛK U10 piger - GSS U10 piger var der nok lagt op til, at NÛK ville vinde, da GSS ikke har vundet over U10 NÛK’s piger i hele sæsonen i byturneringen.

Men sådan skulle det ikke gå. GSS U10 piger brugte 1. halvleg til at komme ind i kampen og var bagud med 1 – 4 ved pausen. Og i anden halvleg skiftede spillet totalt, og Malu Steenholdt Petersen scorede fire mål i træk og vendte kampen. Og dermed vandt GSS U10 piger guld i børne Cup 2016.

Drengenes finale
Sidste kamp i Brugseni børne cup 2016 var finalen i U10 drenge mellem NÛK - S68. Der var tale om et spændende opgør i 1. halvleg og i starten af 2. halvleg, hvorefter NÛK trak fra og vandt 7 - 4 - og blev guldvindere i Brugseni Børne cup 2016.