Se billederne fra Sky Factor

Talentkonkurrencen Sky Factor fandt for nylig sin vinder. Konkurrencen blev afgjort i en gyser - se billederne.

På billedet ses de fire glade videre: Arnannguaq Heilmann (4. pladsen), Pipaluk Lind (1. pladsen), Hans Henrik Poulsen (3. pladsen) og Renata Pedersen (2. pladsen)
Vinderen Pipaluk Lind sang You’ve got a friend & Sway
Stemningen var helt fantastisk til Sky Factor
Stemningen var helt fantastisk til Sky Factor Vinderen Pipaluk Lind sang You’ve got a friend & Sway På billedet ses de fire glade videre: Arnannguaq Heilmann (4. pladsen), Pipaluk Lind (1. pladsen), Hans Henrik Poulsen (3. pladsen) og Renata Pedersen (2. pladsen) Vinderen Pipaluk Lind sang You’ve got a friend & Sway Stemningen var helt fantastisk til Sky Factor Vinderen Pipaluk Lind sang You’ve got a friend & Sway På billedet ses de fire glade videre: Arnannguaq Heilmann (4. pladsen), Pipaluk Lind (1. pladsen), Hans Henrik Poulsen (3. pladsen) og Renata Pedersen (2. pladsen) Vinderen Pipaluk Lind sang You’ve got a friend & Sway

Finalen i talentkonkurrencen Sky Factor, der i sidste weekend blev afholdt på Hotel Hans Egede i Nuuk, blev vundet af Pipaluk Lind, mens Renata Pedersen blev nummer to, Hans Henrik Poulsen blev nummer tre og Arnannguaq Heilmann blev nummer fire.

Det var dog utroligt tæt løb, oplyser arrangør Victor Næss Nielsen til Sermitsiaq.AG; han fortæller, at det kun var to stemmer, der adskilte vinderen fra andenpladsen og kun én stemme, der adskilte andenpladsen fra tredjepladsen.

Pipaluk Lind sejrede med You've Got a Friend og Sway og med sejren fulgte en kontrakt til Sky Factor Special og en iPad 3.