I et medrivende drama spillede SønderjyskE og GOG lørdag eftermiddag uafgjort

Akutaaneq Kreutzmann med et af sine to mål
Med nummer 33 Minik Dahl Høegh
Minik Dahl Høegh scorede et enkelt mål
Jakob Larsen havde en travl eftermiddag i Skansen Arena
Med nummer 33 Minik Dahl Høegh Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh scorede et enkelt mål Knud Fl. LarsenJakob Larsen havde en travl eftermiddag i Skansen Arena Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann sammen med Debora og Anders Mølgaard Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann med et af sine to mål Knud Fl. LarsenMed nummer 33 Minik Dahl Høegh Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh scorede et enkelt mål Knud Fl. LarsenJakob Larsen havde en travl eftermiddag i Skansen Arena Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann sammen med Debora og Anders Mølgaard Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann med et af sine to mål Knud Fl. LarsenMed nummer 33 Minik Dahl Høegh Knud Fl. Larsen

2000 tilskuere var på plads i Skansen Arena i Sønderborg, da hjemmeholdet SønderjyskE og GOG tørnede sammen i den nye turnerings anden runde i Håndboldligaen.

Inden opgøret var begge klubber ubesejrede og noteret for to point. Efter et sandt drama, som endte 23-23, er de to klubber stadig ubesejrede.

Set over de to gange 30 minutter var det GOG, der havde mest grund til at være tilfreds med resultatet. Efter kampen udtrykte Akutaaneq Kreutzmann det i en samtale med Sermitsiaq.AG meget præcist:

- Vi vandt et point. Vi lavede for mange fejl og så er det svært på det her niveau at vinde. Fejlene bliver altid straffet. Heldigvis fightede vi i hele kampen og derfor får vi det ene point med hjem.

Kampens gang
Som altid, når SønderjyskE og GOG mødes, var der fuld tænding fra kampens begyndelse. Hjemmeholdet blev båret frem af deres meget medlevende publikum. De to holds målmænd, SønderjyskEs Anders Petersen og GOGs Espen Christensen diskede op med mange flotte redninger.

De to holds forsvarer var på plads. Efter ni minutter kun 2-2. En udvisning til Minik Dahl Høegh gav GOG-træner Jakob Larsen mulighed for endnu engang at prøve at spille med en ekstra mand og tage målmanden ud. Midt i halvlegen 7-7. 9-9. 11-11 på en scoring af Akutaaneq Kreutzmann på et hurtigt opløb. Ved pausen også helt lige 12-12.

Fra begyndelsen af 2. halvleg stod der SønderjyskE på det meste. Pausestillingen blev forvandlet til en komfortabel føring på 18-13. Jakob Larsen valgte at skifte målmand. Ind kom Frank Mikkelsen og ganske langsomt kom GOG tilbage i kampen. Fra 20-15 til 20-18 blev det og så var den sædvanlige gyserafslutning mellem de to klubber på vej.

Som altid i kampene mellem de to klubber fik publikum fuld valuta for pengene. De sidste minutter blev en hektisk affære med flotte præstationer, fine redninger, dyre boldtab, straffekast og afslutninger, der blev brændt. Begge hold havde mulighederne for at afgøre kampen og sikre sig de to point. Det lykkedes ikke. 23-23 stod der på måltavlen, da de to dommere fløjtede kampen af.

Set bedre
Både Akutaaneq Kreutzmann og Minik Dahl Høegh er set bedre. De havde begge deres besvær med at passere SønderjyskEs velspillende målmand. Akutaaneq Kreutzman scorede to mål. Minik Dahl Høegh et enkelt.

Grønlandsk opbakning
Som næsten altid, når GOG spiller, var der grønlandsk opbakning på lægterne. I Skansen Arena i Sønderborg blandt andre Debora og Anders Mølgaard fra Nuuk. Det var den fjerde GOG-kamp, som de to har set under deres ferie i Danmark. Anders Mølgaard er med i Grønland Håndbold Forbunds landsholdsudvalg og var selvsagt meget tilfreds med at havde set Akutaaneq Kreutzmann, Minik Dahl Høegh og Jakob Larsen i aktion.

- Jeg tror, at der snart er flere hjemme i Nuuk, som kan klare sig i de bedste rækker i Danmark var noget af det, som Anders Mølgaard meget optimistisk sagde til Sermitsiaq.AG under en kort samtale efter kampen.

Se billederne fra kampen mellem Jakob Larsens GOG og SønderjyskE under denne tekst