Herrehåndbold: Grønland tabte til Færøerne – igen

Selvom Grønlands herrelandshold i håndbold igen tabte til Færøerne i den anden venskabskamp, så var kampen mere spændende end i går. Slutstillingen var 29-19 for Færøerne.

Herrelandsholdet var mere end velforberedte, da kampen startede.

I hvert fald holdt de skansen de første minutter, hvor kampen var tættere end gårsdagens kamp mod Færøerne.

Grønlands forsvar var mere vellykket, hvor Færøerne havde mere svært ved at komme igennem Grønlands mur af forsvar.

Men så strammede færingerne deres forsvar. Grønlændernes herrelandshold begik flere tekniske fejl, hvilket færingerne udnyttede til at udvide deres forspring til 17-10 som pausestilling.

Både veteraner og nye spillere

Holdet er en blanding af veteraner og nye rekrutter.

Færøerne fortsatte deres hurtige boldspil, hvor holdet formåede at få et forspring på hele elleve mål på et tidspunkt.

Grønland spillede dog bedre end i går både i første og anden halvleg af kampen. Men det var ikke nok til, at holdet kunne holde trit med modstanderen, der hurtigt men sikkert spillede mod sejren.

Da dommeren fløjtede kampen ud var stillingen 29-19 til Færøerne.