Herrehåndbold: Grønland tabte til Færøerne

Det grønlandske herrelandshold spillede lørdag deres første kamp mod Færøerne, hvor Færøerne styrede kampen suverænt. Kampen endte i 37-22.

Grønland prøvede at holde trit med det færøske hold, da de spillede mod dem i en venskabskamp. De kom dog hurtigt bagud.

De herrelandsholdet begik flere fejl under kampen, hvilket Færøerne hurtigt tog til deres fordel.

Landstræner Ingi Olsen havde ellers forudset en tæt kamp.

- Traditionelt set spiller vi meget tætte kampe mod Færøerne. Men vi går efter at vinde de to kampe, sagde landstræner Ingi Olsen d. 8. januar til Sermitsiaq.AG.

18-11 ved halvlegen

Den første halvleg endte i en straffekast til Færøerne, da Akutaaneq Kreutzmann lavede en fejl ved stregen.

Taatsiannguaq Olsen reddede bolden ved straffekasten. Pausestillingen var 18-11 for Færøerne.

Første kamp siden Pan-Am

Det er første gang det grønlandske herrelandshold spiller en kamp efter Pan Am, hvor holdet blev nummer fire og derfor missede en billet til kvalifikationsrunderne til VM.

Og som kampen skred frem prøvede herrelandsholdet at få bolden på deres banehalvdel.

Målmanden, Taatsiannguaq Olsen reddede flere bolde, men det var ikke nok til, at herrelandsholdet kunne komme tættere på Færøerne.

Kampen endte i 37-22 til Færøerne.

Grønland får endnu en mulighed for at vinde en kamp mod Færøerne i morgen, da holdet igen skal spille mod hjemmeholdet i Høllini í Vestmann i morgen søndag klokken 14:00 grønlandsk tid.