Grønlandsk bronze ved DM i sprintstafet

Bjarne Hansen og Aka Olsen sikrede bronze ved DM i sprintstafet

DM i sprintstafet skydes i gang

Sprintstafet stod på programmet under DM i langrend fredag - DM afholdes i år i Kvitåvatn i Norge.

Sprintstafet går ud på, at to løbere fra samme klub løber 5 x 1,2 kilometer hver. Den ene i klassisk stil, den anden i skøjt.

Tredjeplads til Grønland
Fra Grønland stillede to juniorhold fra SSP op og konkurrerede mod Herre Senior-holdene om DM-titlen.

Københavns Skiklub besatte de to førstepladser, men på tredjepladsen kom kun 15 år gamle Bjarne Hansen og 17 år gamle Aka Olsen fra Sisimiut.

Landstræner syg
På en 6. plads kom Nukappiannguaq Olsen og Noah Mikael Noahsen fra SSP´s andet hold.

Efter planen skulle Martin Møller danne hold med Øystein Slettemark, men Slettemark har været forkølet og kunne derfor ikke stille op. Derfor blev det til en konkurrencefri dag for Martin Møller.

DM i langrend har i år været en sejrrig turnering for Grønland med mange medaljer.