Grønlandsk armbryder blev dansk mester

Lørdag blev danmarksmesterskaberne i armbrydning afholdt på Nørrebrohallen i København. Her deltog to grønlandske armbrydere ved mesterskabet

Malik Frederiksen Motzfeldt (til venstre) og Mikkel Andersen (til højre) deltog ved DM i armbrydning i denne weekend

Mikkel Andersen fra klubben 'The Eskimo Warriors' fik tre medaljer ved danmarksmesterskaberne i armbrydning, der blev afholdt i København lørdag.

Det blev nemlig to guldmedaljer i 75 kilo-klassen både i højre- og venstrehånd, mens det blev til en bronzemedalje med sin venstrehånd i 85 kilo-klassen.

- Det er fedt at vinde turneringen. Men jeg ærger lidt over, at jeg begik fejl i semifinalen i 85 kilo-klassen, hvor jeg fik tildelt ‘albue fault’ to gang. Men alt i alt er jeg godt tilfreds med mine resultater, siger Mikkel Andersen til Sermitsiaq.AG.

Mikkel Andersen vandt tre medaljer ved danmarksmesterskaberne i armbrydning

Det er anden gang Mikkel Andersen deltager ved DM. I 2015 vandt han også to guld, dengang i 70 kilo-klassen.