Grønlands håndboldkvinder slår Mexico

Det grønlandske kvindelandshold i håndbold spillede første VM-kvalifikationskamp søndag, hvor holdet slog Mexico med seks mål.

Det grønlandske landshold vandt deres første kamp ved VM-kvalifikationsturneringen over Mexico.

Håndboldkvinderne lægger hårdt ud ved de nordamerikanske- og caribiske mesterskaber, der spilles i Chicago i USA.

Sønadag aften fik kvinderne to vigtige point. Her slog holdet nemlig Mexico med 33-27 i deres første kamp ved turneringen, der også er kvalifikationsturnering til verdensmesterskaberne.

Dominans i hele kampen

Det grønlandske mandskab førte med 17-12 ved pausen. Angrebsspillet fungerede fremragende og chancerne blev udnyttet godt, mens Rina Møller Lorentzen i målet leverede flere vigtige redninger.

I anden halvleg fortsatte den grønlandske dominans, hvor Mexico aldrig var i nærheden af at komme tæt på i kampen.

Ny kamp mandag

Sejren til det grønlandske landshold betyder, at holdet kommer nærmere til verdensmesterskaberne, der spilles i Spanien til december.

I dag, mandag, spiller Grønland endnu en kamp, og her gælder det USA, som tabte sin første kamp mod Puerto Rico med 20-28.

Kampen starter klokken 22.00 grønlandsk tid.