Grønland taber mod FC Nordsjælland

Det grønlandske herrelandshold spillede deres sidste kamp i træningslejren i Danmark i dag, hvor holdet mødte FC Nordsjællands ungdomshold.

Landsholdets evner ved forsvaret blev udfordret under dagens træningskamp mod FC Nordsjælland. - Nukappiaaluk Hansen

Det blev til et nederlag på 4-1, da det grønlandske herrelandshold mødte FC Nordsjællands U17 og U19-hold tirsdag eftermiddag dansk tid.

Kampen blev spillet på Right To Dream Park i Farum.

Grønland stillede op med disse spillere:

Det grønlandske landshold var bagud med 2-1 ved pausen. Karsten Andersen scorede kampens første mål. Det var Grønlands første chance i kampen, som blev omsat til mål. De teknisk stærke ungdomshold fra FC Nordsjælland havde bolden mest i første halvvej, mens Grønland forsvarede sig det meste af tiden.

Der var omkring 200 til 300 grønlandske tilskuere i Right To Dream Park i Farum, som heppede på holdet, så det føltes, nærmest som om Grønland var på hjemmebane.

Grønland misser målchance

Anden halvleg var mere lige mellem holdene - det grønlandske landshold spillede mere sikkert, og gav ikke FC Nordsjælland ikke mange chancer - få minutter før slutfløjtet havde grønland ellers kæmpe mulighed for at score.

Efter en tæt kamp mellem holdene skruede FC Nordsjælland bissen på i slutminutterne. Klubben sendte bolden i målet hele to gange på to minutter, i 89. og 91. minut. Grønland tabte mod FC Nordsjælland med slutstillingen 4-1.