dansk håndbold

GOG kørte Skjern over

Overraskende sejr til GOG og nederlag til Ribe Esbjerg HH og Århus Håndbold

GOGs kompakte forsvar forsøger at stække Skjerns bedste Kasper Søndergaard Knud Fl. LarsenTræner Jakob Larsen og Tobias Møller Knud Fl. LarsenGlade spillere efter den flotte sejr Knud Fl. Larsen

To knebne nederlag hver på blot et enkelt mål var, hvad GOG inden onsdagens opgør mod storfavoritterne fra Skjern Håndbold, havde fået ud af den sidste uges anstrengelser.

Så, det var et sultent mandskab, som træner Jakob Larsen sendte på banen. Et mandskab som var forberedt på at sælge sig så dyrt, som overhovedet muligt.

Det skal være sagt med det samme: Det lykkedes! GOG løb i lange perioder fra Skjern. Især højrefløjen Mark Strandgaard boltrede sig og blev GOGs topscorer med otte finurlige og meget sikre scoringer.

Forsvaret var på plads. Kæmpede og kæmpede og så havde GOGs norske målmand Espen Christensen valgt netop denne aften til at vise hele sit store repertoire. Og ikke mindst så var det en aften, hvor GOG Arenas trofaste hjemmebanepublikum også viste sig fra sin allerbedste side og i samtlige 60 minutter nærmest gav spillerne vinger. 34-28 til GOG endte det medrivende opgør med.

GOG førte næsten hele kampen
Skjern var med til 3-3. Det blev 10-7, 13-9 og ved pausen 17-12. I 2. halvleg fortsatte GOG det imponerende spil. 23-17, 28-21 og med 11 minutter tilbage af kampen 29-24. Tobias Møller til 30-25. Normalt spiller Tobias Møller venstrewing.

I kampen mod Skjern valgte træner Jakob Larsen i flere perioder at benytte Tobias Møller som playmaker og det med succes. Det var en opstilling, som Skjern ikke var forberedt på. Med fire minutter tilbage af kampen 33-28. Og det hele endte altså 34-28.

Tilfreds træner
Jakob Larsen var naturligvis efter kampen meget tilfreds. Til Sermitsiaq.AG sagde Jakob Larsen:

- Det var en dejlig sejr. Alt i alt så lykkedes det meste for os i dag.

- Så tæt, som vi ligger i Håndboldligaen, var det to meget værdifulde point.

Nederlag til Ribe Esbjerg HH og Århus Håndbold
Ribe Esbjerg tabte hjemme til Mos-Thy Håndbold 24-26. Århus Håndbold tabte til Aalborg Håndbold 26-31. Minik Dahl Høegh scorede tre mål for århusianerne.