Futsal: Otte hold er klar til GM

Efter regionsmesterskaberne både i Nord-og Sydgrønland er GM-holdene fundet

Der er nu spillet regionsmesterskaber for herrer i futsal, dermed er alle de hold, der skal deltage ved grønlandsmesterskaberne, fundet.

Fredag blev placeringskampene spillet i sydregionen, der blev spillet i Nuuk. Her blev B-67 regionsmester, da holdet slog Young Guns Futsal i finalen med 9-1. Der blev spillet om tre pladser ved turneringen i Nuuk, derfor skulle bronzekampen pege for, om enten IT-79 og Nagtoralik skulle videre til grønlandsmesterskaberne.

Efter en målrig kamp vandt IT-79 bronzekampen med 5-4, derfor er holdet ligeledes klar til GM.

ATA fra Tasiilaq sluttede som nummer fem, mens Kagssagssuk, GSS og NÛK sluttede i de efterfølgende pladser.

Fire hold fra Nordgrønland

Nordregionsmesterskaberne blev afholdt i Ilulissat, hvor fire pladser på spil ved mesterskaberne.

G-44 blev regionsmestre, da holdet slog hjemmeholdet Nagdlunguak. UB-83 fra Upernavik tog bronzemedaljerne, mens FC Malamuk fra Uummannaq tog fjerdepladsen. Disse fire hold er klar til grønlandsmesterskaberne.

FC Aqisseq fra Kangaatsiaq sluttede som nummer fem, I-69 som sekser, mens Qaanaaq Sport Club blev nummer syv i turneringen.