Fodboldlandsholdet spillede 2-2 i første kamp

Fodboldlandsholdet indledte træningsopholdet i Danmark inden afrejsen til Island Games på Bermuda med onsdag eftermiddag at spillede uafgjort mod Næsby I Odense. Ny kamp i aften

Landsholdet.
De to landstrænere og med nummer 10 Maasi Maqe.
I lange perioder blev Næsbys mål belejret.
Frederik Funch scorede begge de grønlandske mål
Johan Bidstrup sparker hjørnespark.
I lange perioder blev Næsbys mål belejret. Knud Fl. LarsenFrederik Funch scorede begge de grønlandske mål Knud Fl. LarsenJohan Bidstrup sparker hjørnespark. Knud Fl. LarsenLandsholdet. Knud Fl. LarsenDe to landstrænere og med nummer 10 Maasi Maqe. Knud Fl. LarsenI lange perioder blev Næsbys mål belejret. Knud Fl. LarsenFrederik Funch scorede begge de grønlandske mål Knud Fl. LarsenJohan Bidstrup sparker hjørnespark. Knud Fl. LarsenLandsholdet. Knud Fl. LarsenDe to landstrænere og med nummer 10 Maasi Maqe. Knud Fl. LarsenI lange perioder blev Næsbys mål belejret. Knud Fl. Larsen

Landsholdstruppen der under opholdet i Odense er indlogeret i Det grønlandske Hus kom først til Odense onsdag klokken 02.00. Selv om der var et træningspas om formiddagen, og selv om der er mange nye spillere på holdet, viste landsholdet i lange perioder ganske fornuftigt spil.

De to landstrænere René Olsen og Tekle Ghebrelul fik efter en lidt famlende start, hvor de grønlandske spillere kom under pres og så ud til at være lidt imponerede over Næsby spillernes bedre fysik, de grønlandske spilere længere frem på banen og holdet spillede sig til flere gode målchancer. Det var dog hjemmeholdet Næsby, der efter 35 minutter i første halvleg først fik gang i scoringen og bragte sig foran 1-0. Stillingen holdt halvlegen ud.

2. halvleg
Straks i 2. halvleg havde Grønland en stor mulighed for at få udlignet. Chancen blev dog brændt på Næsbys meget velspillende målmand. Få minutter efter lykkedes det for Frederik Funch at få udlignet. Det var også Frederik Funch, der godt 20 minutter senere bragte Grønland foran 1-2, inden Næsby med ni minutter tilbage af kampen udlignede til 2-2.

Grønlands to landstrænere var efter kampen meget tilfreds med holdets indsats.

- Selvfølgelig er det lidt hård kost, når vi kun har sovet små fire timer. Vi skal også huske på, at Næsby spillerne har mange turneringskampe i benene efter en lang og hård turnering sagde René Olsen til Sermitsiaq.AG umiddelbart efter kampen.

Målscoreren med de to mål Frederik Funch spillede en flot kamp og imponerede de fremmødte ledere fra Næsby Boldklub og som en af dem udtrykte det:

- Ham kan vi godt bruge.
Næsby holdet bestod af enkelte spillere fra klubbens bedste hold i 2. division og så af spillere fra forskellige af klubbens øvrige hold. Mange fodboldspillere i Danmark holder efter en lang sæson ferie på nuværende tidspunkt.

Odense KFUM er næste modstander
Grønland skal allerede spille igen i dag torsdag, hvor modstanderen er den gamle storklub Odense KFUM, som nu spiller i serie 1. Kampen spilles i KFUM Parken og begynder kl. 18.00.