Gå til hovedindhold

Jeg får altid ét spørgsmål fra folk, når jeg nævner, at jeg igen skal rejse. Og det er, hvorfor jeg rejser alene.
Jeg har aldrig tænkt på at spørge andre, om de vil med, og jeg bliver spurgt engang imellem, om de kan være med på en rejse, men det bliver normalt ikke til noget til sidst. Men grunden til, jeg rejser alene, er, at jeg har det bedst, når jeg rejser alene.

Jeg køber billetten til destinationer, jeg vil gerne se og opleve. Hvor jeg selv bestemmer hvor og hvordan. Ikke fordi jeg er en controlfreak, men billetterne er altså ret dyre og they gotta be worth it. Mine destinationer er mest små steder, som ikke er turistattraktioner, som fleste folk foretrækker. Jeg siger dog ikke, at jeg aldrig tager til de steder. De steder er perfekt til en weekendtur, men ved enden af dagen længes jeg efter steder, som er ukendte for mig.

Jeg tror, jeg altid vil rejse til forskellige steder resten af mit liv. Uanset om det er et liv med begrænset penge, uden hus eller lejlighed, uden en karriere eller at være ét sted mere end to år. Jeg er ellers opdraget til at spare penge op og altid have en langsigtet plan for fremtiden, men oh well....jeg kunne ikke. Så længe jeg uddanner mig igennem andre kulturer og lærer, hvad livet har at byde. Fordi jeg kan ikke forklare, hvordan det føles at opleve andre kulturer og virkelig leve livet derude. Man skal selv gøre det. Det er den bedste beslutning, jeg har taget i mit liv, og den beslutning har ændret mit liv. Det kan lyde, som om jeg overreagerer, men det gør jeg ikke.

Når man lærer sig selv at kende og kender ens frygter og går efter den, er der intet bedre at gøre mod sig selv. Lige så snart ens frygt går over, er man ustoppelig, føler man.

Planen for dette års rejse er næsten på plads. I juli forlader jeg Grønland til fordel for Japan, hvor jeg skal tilbringe halvanden måned og bo hos min ven i Tokyo. Derefter til Laos i to måneder og udforske deres kultur ved at være frivillig hjælper. Efter Laos er det smukke og velkendte Thailand! Jeg bliver i Thailand i næsten to måneder, og jeg har valgt Thailand, fordi jeg har lyst til at arbejde frivilligt med elefanter. Hvis jeg får held med fondsstøtte, bliver det nok til virkelighed.  

Jeg vil ikke blot rejse, men også hjælpe til, hvor det er muligt. Derfor laver jeg research om organisationer, som har brug for et par hænder.

Anyways... Jeg forlader Thailand i midten af december og skal til den sidste destination, som altid har været mit ønske - Indien! Deres accent, deres livsstil og ikke mindst fantastiske land! Thank god for billige flybilletter derude!

Hjemrejsen forventes i januar 2016. Another adventure awaits!

Dansk