Billeder: Herrehåndboldlandsholdet i Danmark

Minik Dahl Høegh kæmpede og kæmpede
Nordsjællands forsvar har styr på Nuka Heilmann
De to cheftrænere Ian Marko Fog og Grønlands Niels Møller
Gamle venner mødtes. De to målmænd Isak Olsen Grønland og Kristian Pedersen Nordsjælland Håndbold
Spillere og ledere stillet op til fotografering efter fredagens nederlag til Nordsjælland Håndbold
Fra venstre Danny Brandt, Isak Olsen, Nuuno Lars Olsen og assisstenttræner Ingi Olsen
Landsholdstruppen i den danske vinterpå vej til Helsinge Hallerne
Gamle venner mødtes. De to målmænd Isak Olsen Grønland og Kristian Pedersen Nordsjælland Håndbold Knud Fl. LarsenSpillere og ledere stillet op til fotografering efter fredagens nederlag til Nordsjælland Håndbold Knud Fl. LarsenFra venstre Danny Brandt, Isak Olsen, Nuuno Lars Olsen og assisstenttræner Ingi Olsen Knud Fl. LarsenLandsholdstruppen i den danske vinterpå vej til Helsinge Hallerne Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh kæmpede og kæmpede Knud Fl. LarsenNordsjællands forsvar har styr på Nuka Heilmann Knud Fl. LarsenDe to cheftrænere Ian Marko Fog og Grønlands Niels Møller Knud Fl. LarsenGamle venner mødtes. De to målmænd Isak Olsen Grønland og Kristian Pedersen Nordsjælland Håndbold Knud Fl. LarsenSpillere og ledere stillet op til fotografering efter fredagens nederlag til Nordsjælland Håndbold Knud Fl. LarsenFra venstre Danny Brandt, Isak Olsen, Nuuno Lars Olsen og assisstenttræner Ingi Olsen Knud Fl. LarsenLandsholdstruppen i den danske vinterpå vej til Helsinge Hallerne Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh kæmpede og kæmpede Knud Fl. LarsenNordsjællands forsvar har styr på Nuka Heilmann Knud Fl. LarsenDe to cheftrænere Ian Marko Fog og Grønlands Niels Møller Knud Fl. LarsenGamle venner mødtes. De to målmænd Isak Olsen Grønland og Kristian Pedersen Nordsjælland Håndbold Knud Fl. Larsen

Et noget amputeret landshold vandt torsdag aften i Helsingør med syv overskydende mål over det lokale 3. divisions hold. Spillerne fra Grønland landede først efter kampen var spillet.

Mødte overmagten
Fredag eftermiddag gjaldt det så opgøret mod Nordsjælland Håndbold.

Nordsjælland, der ligger nummer sidst i Håndboldligaen Nordsjælland Håndbold vandt en sikker sejr på 35-24.

- De er altså ikke 11 mål bedre end os, var noget af det, som Grønlands bedste Minik Dahl Høegh sagde til Sermitsiaq.AG efter kampen og fortsatte:

- Vi mangler rutine. Vi mangler fysik og ikke mindst laver vi alt for mange personlige fejl. Fejl, som et Håndligahold altid straffer. Vores 1. halvleg var god. 2. halvleg skal vi se at glemme.

Læs: Herrehåndboldlandsholet klar til træningssamling

Kampens gang
I begyndelsen af kampen så det ud til, at det kun var de to GOG-spillere Minik Dahl Høegh og Akutaaneq Kreutzmann som kunne passere Kristian Pedersen i Nordsjælland Håndbolds mål.

Heldigvis var der flere spillere som meldte sin ind i kampen som målscorere efterhånden, som minutterne tikkede afsted på haluret. 7-4, 10-5. Herefter har Grønland nogle gyldne minutter.

Scorer fire mål på stribe. 10-9 efter 21 minutter. Det så lovende ud. Ikke mindst brillerede Isak Olsen i målet med mange flotte redninger. I slutningen af halvlegen trækker Nordsælland igen fra, inden blandt andre Miki Johnsen med to mål får Grønland tilbage i kampen. Ved pausen er Grønland kun bagefter med et enkelt 13-12.

Læs: Herrehåndboldlandsholdets organisation styrkes

2. halvleg
Det gik nogenlunde i begyndelsen af halvlegen. 15-15 blev det, inden Nordsjælland scorede seks på stribe til stillingen 21-16. Og Nordsjælland fortsatte. 28-19 og endelig til slutresultatet 35-24.

Gamle venner mødtes
De tre målmænd Nordsjællands Kristian Pedersen og Mike Jensen og Grønlands Isak Olsen har alle gået på Oure Skolerne og alle tre sammen med Grønlands Aqqalu Ingemann.

Tre spiller på Færøerne
Grønland er repræsenteret med tre landsholdsspillere i den igangværende turnering på Færøerne. Danny Brandt, Isak Olsen og Nuuno Lars Olsen. De to førstnævnte i klubben STÍF og Nuuno Lars Olsen i VÍF.

Færøerne er på landsholdet også repræsenteret af assistenttræner Ingi Olsen.