B-67 løb med sejren ved GM for oldboys

B-67 fra Nuuk kan kalde sig grønlandsmestre i futsal for oldboys over 45 efter en sejr over Nagdlunnguaq fra Ilulissat søndag.

Weekenden har stået i fodboldens tegn i Godthåbshallen i Nuuk. GM for oldboys over 45 er blevet afviklet og både i finalen og i kampen om tredjepladsen var det holdene fra hovedstaden, der kom bedst igennem.

Finalen som stod mellem Nagdlunnguaq og B-67 blev en fysisk hård kamp, som ikke bød på nogen mål i første halvlej.

Efter pausen gik B-67 meget målrettet efter nettet og kunne sætte bolden ind til en føring på 1-0 efter bare 10 sekunders spil.

Fairplay til Ilulissat

Det blev til 2-0 før herrerne fra Ilulissat som spillede en god kamp fik tildelt et straffespark i kampens sidste sekund.

Det blev dog ikke omsat til at mål og B-67 kan med en sejr på 2-0 nu kalde sig grønlandsmestre i futsal for oldboys over 45.

Modstanderne fra Ilulissat gik ikke tomhændet hjem, de fik nemlig prisen for årets Fairplay med kun fire frispark unde hele turneringen.

Kampen om bronze

Det blev NÛK der løb med sejren i kampen om tredjepladsen, hvor de spillede mod K-1933 fra Qaqortoq.

NUK bragte sig foran efter syv minutter, men efter tolv og et halvt minut fik herrerne fra syd udlignet og skabt spænding i kampen en kort overgang, før NÛK kort efter fik scoret til 2-1, som var stillingen ved pausen. Begge hold fik bolden i nettet i anden halvlej og kampen sluttede 3-2 til NÛK.