Tjekkiet slår Grønland 6-0 i futsal

Grønland tabte en intens venskabskamp imod Tjekkiet

Grønland blev fejet af banen under mandagens venskabskamp mod Tjekkiet

Den første af to venskabskampe imod Tjekkiet blev spillet mandag aften.

Tjekkiet var favorit til at vinde, da det er et af Europas største futsalhold, og det endte da også med en sejr på 6-0 til holdet.

Første mål i ottende minut blev scoret af veteranen David Frič på et indlæg fra hjørnespark.

Holder tjekkerne tilbage
I starten af kampen blev det hjørnesparkene, der var farlige for Grønland. I 17. minut scorer David Cupák nemlig på samme måde - på et oplæg fra hjørne, hvor han får lov at stå helt fri.

Det lykkes de grønlandske spillere at komme ind i kampen igen, og der skal gå omkring et kvarter, før tjekkerne kan få lov at score deres tredje mål.

Det bliver igen David Frič, der sætter bolden ind til venstre for grønlands goalie.

Nederlag
Herefter får udeholdet Grønland et hårdt dobbeltslag, da kampens og tjekkernes fjerde mål sættes ind under et minut efter på et hurtigt kontra-angreb.

Nu beslutter den grønlandske trup sig tilsyneladende for at stramme op, for i over 25 minutter lykkes det dem at holde tjekkerne fra målet.

Spådom gik i opfyldelse
Dette ændres der på med et mål af Matěj Slováček.

Kampens sidste mål scores på et flot fløjspil kort tid efter - tre minutter før slutfløjt.

Tidligere mandag fortalte Sermitsiaq.AG, at den tjekkiske futsalspiller Jiří Novotný vurderede Grønland som en let modstander, og han skulle altså desværre få ret.

Læs: Følg landskampene live mandag og tirsdag

I morgen, tirsdag, spilles den anden af to venskabskampe mellem Grønland og Tjekkiet. Aftenens kamp kan genses på sitet Live Sport TV.

Gense kampen på Live Sport TV: Futsal Tjekkiet-Grønland