Island Games

Skæbnekamp til fodboldherrerne

Det grønlandske landshold i fodbold spillede 2-2 mod Fröya mandag, hvilket betyder, at holdet skal vinde over Gotland, hvis de vil gå videre fra gruppen

Angutit arsaattartut ullumi marlunngornermi aalajangiisussamik unammissapput

Alt eller intet kamp venter for de grønlandske herrelandshold i fodbold tirsdag, der i disse dage deltager ved Island Games, som foregår på Gotland.

Holdet spillede uafgjort 2-2 mod Fröya mandag med Malik Juhl og Norsaq Mathæussen som grønlandske målscorere.

I dag, tirsdag, møder de Gotland, der har udraderet deres modstandere i de to foregående kampe.

Grønland SKAL vinde kampen for at gå videre til semifinalerne, og kampen fløjtes i gang klokken 13.00 grønlandsk tid.

Fodboldkvinderne har ikke længere mulighed for at nå semifinalerne ved Island Games efter holdet tabte deres anden nederlag ved turneringen. De tabte mod Menorca med 1-2 mandag, og tirsdag spiller mod Hitra.

Enkeltstart i cykling
Mandag var det første gang, at der var grønlandsk deltagelse ved enkeltstarten i cykling. Her deltog Christian Keldsen, der søndag også deltog i triatlon.

Her sluttede Christian Keldsen nummer 36 blandt 55 gennemførte deltagere. Ruten var 37 kilometer lang, og hans tid blev 54 minutter og 59 sekunder.

To grønlandske kvinder løb 10.000 meter mandag. Kista Hammeken sluttede som nummer otte med tiden 40 minutter og 35 sekunder, mens Ukaleq Slettemarks tid blev 40 minutter og 59 sekunder, hvor hun blev nummer ni.

Volleyball-kvinderne havde fridag mandag, mens de spiller to kampe i dag, tirsdag. Herrerne tabte deres mandagskamp mod Færøerne med 0-3 i sæt.