Sejr til fodboldherrerne

De grønlandske fodboldpiger tabte til Island Games værterne fra Åland i tirsdagens kamp, mens herrerne vandt over Shetlandsøerne.

Hans Knudsen scorede Grønlands første mål blot 6 minutter ind i kampen. Foto: Niels Benjaminsen

Pavia Mølgaard bliver sandsynligvis topscorer for fodboldherrerne. Angriberen fra Sisimiut scorede to mål i herrernes kamp mod Shetlandsøerne og begge hans mål blev scoret i anden halvleg. Det var Hans Knudsen fra Qaqortoq, der scorede Grønlands første mål blot 6 minutter ind i kampen. Grønland vandt kampen med 3-1.

Pavia Mølgaard scorede to mål, da Grønland tabte til Åland i åbningskampen.

LÆS ARTIKEL: Nederlag mod Åland

Nederlag til fodboldpigerne
Der stod ellers 1-1 ved pausen, da de grønlandske fodboldpiger mødte Åland i tirsdagens kamp. Det var Tobiasine Abelsen, der udlignede for Grønland kun få minutter efter at Åland havde bragt sig foran til 1-0.

Og de grønlandske fodboldpiger kom foran i anden halvleg, da Karoline Malakiassen scorede til 2-1. Men så fik Åland overtag i spillet og de fire mål, der var forskellen på de to hold blev scoret i kampens sidste 10 minutter. De grønlandske fodboldpiger skal møde Gotland på torsdag efter en fridag onsdag.

LÆS ARTIKEL: Nederlag i fodbold