Se billeder: Syv grønlandske mål i GOG-sejr

GOG indledte sæsonen med en knusende 30-20 sejr over Team Tvis Holstebro

Tak for kampen. Minik Dahl Høegh og Akutaaneq Kreutzmann
Minik Dahl Høegh stoppes med ulovlige midler
Minik Dahl Høegh på vej med en afslutning
Akutaaneq Kreutzmann med endnu et mål
Hjemmbanepublikummet måtte op at stå
Minik Dahl Høegh på vej med en afslutning Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann med endnu et mål Knud Fl. LarsenHjemmbanepublikummet måtte op at stå Knud Fl. LarsenTak for kampen. Minik Dahl Høegh og Akutaaneq Kreutzmann Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh stoppes med ulovlige midler Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med en afslutning Knud Fl. LarsenAkutaaneq Kreutzmann med endnu et mål Knud Fl. LarsenHjemmbanepublikummet måtte op at stå Knud Fl. LarsenTak for kampen. Minik Dahl Høegh og Akutaaneq Kreutzmann Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh stoppes med ulovlige midler Knud Fl. LarsenMinik Dahl Høegh på vej med en afslutning Knud Fl. Larsen

Det var sidste sæsons nummer seks i grundspillet Team Tvis Holstebro og nummer syv GOG, der mandag aften tørnede sammen.

En næsten fyldt GOG Arena var som så ofte før den perfekte ramme om en tophåndboldkamp. TV2 Sport sendte kampen direkte. For begge mandskaber stod der meget på spil.

Det er altid vigtigt at komme godt fra start i en ny sæson. Og godt fra start kom GOG og ikke mindst Minik Dahl Høegh, som allerede efter 20 sekunder scorede sit første mål.

GOG havde både Minik Dahl Høegh og Akutaaaneq Kreutzmann i startopstillingen. Som i sidste sæson valgte GOG-træner Jakob Larsen at skifte Minik Dahl Høegh ud i forsvaret, når det var muligt.

Allerede efter godt syv minutter ved stillingen 5-2 til GOG valgte Team Tvis Holstebros træner finske Patrick Westerholm at tage en timeout. Det hjalp.

Pludselig stod der 9-9. GOG fik dog hurtigt kæmpet sig foran igen. Akutaaneq Kreutzmann gjorde det til 14-11, inden GOGs nye norske målmand Espen Christensen på et langt udkast i halvlegens døende sekunder øgede føringen til 15-11.

2 halvleg
De mange tilskuere i GOG Arena og de mange tilskuere hjemme i stuerne så med forventning frem til de sidste 30 minutter. De blev ikke skuffet. GOG fortsatte, hvor de slap. Stærkt og kontant spil i forsvaret.

En velspillende Espen Christensen i målet. Flotte angrebskombinationer. Afslutninger fra fløjene, fra stregen og ude bagfra. Team Tvis Holstebro var kommet på en umulig opgave. Og da så Akutaaneq Kreutzmann øgede til 18-12 og Minik Dahl Høegh gjorde det til 20-13 med små 10 minutter tilbage var kampen afgjort.

Akutaaneq Kreutzmann scorede fire mål og Minik Dahl Høegh tre. De var begge, når de var på banen en evig uro for Team Tvis Holstebros forsvar. GOGs nye norske målmand Espen Christensen fik en debut, som man ikke glemmer sådan lige med det samme.

I perioder var Espen Christensen et levende plankeværk. Han bliver spændende at følge.

Ser frem til næste kamp
Cheftræner Jakob Larsen var naturligvis meget tilfreds med sit holds indsats.

- Vi oplevede en aften, hvor det hele gik op i en højere enhed. Forsvaret stod, hvor det skulle. I målet havde vi de redninger, der skulle til og så byder alle ind. Der er hele 13 spillere, der kommer på scoringstavlen. Vi kan nu i de næste dage målrettet begynde træningen frem mod næste kamp var noget af det, som Jakob Larsen sagde til Sermitsiaq.AG umiddelbart efter kampen.

GOGs næste kamp er lørdag, hvor holdet skal til Sønderborg og i Skansen Arena møde SønderjyskE.